Vandaag bereikbaar tot 22:00 uur

Jouw event op maat, persoonlijk en zoals jij het graag ziet

Nieuwjaarsborrel op locatie

Vieren dat 2020 is begonnen? Maak je feest compleet met Alvida

Maak kennis met de foodmarkets, tijdelijk 10% extra korting

Maak je feest compleet met extra mogelijkheden

Culinair

Koffie barista

v.a. 695,00 per event

Vers gesneden Serranoham

v.a. 325,00 per event

Bubbels & Oesters

prijs op aanvraag

Cocktailbar

prijs op aanvraag

LIVE Entertainment

DJ

v.a. 450,00 per event

Gastspreker

prijs op aanvraag

Zanger/Band

v.a. 650,00 per event

illusionist

prijs op aanvraag

DECORATIE

Ballonnen

prijs op aanvraag

Festival decoratie

v.a. 400,00 per event

Tuinfeest decoratie

v.a. 300,00 per event

Veldboeket

v.a. 40,00 per boeket

VOORZIENINGEN

Eventtent

prijs op aanvraag

Garderoberek

v.a. 27,50 per rek

Toiletwagen

prijs op aanvraag

Dessert mogelijkheden
Catering concept op maat?
NEEM CONTACT MET ONS OP

Onze klanten vertellen

Inge en Jantinus
Particulier, Bloemendaal

Wat hebben wij een ontzettend leuk feest in station Bloemendaal met de organisatie van Alvida gehad. Binnen een ruime maand hadden ze alles goed geregeld. Top waren de hapjes, de cocktailbar van Raoul (lekker) en de kaaskar met verschillende soorten kazen incl. klein portje van Roy-Alexander viel bij de gasten erg in de smaak. Niet te vergeten de bediening die goed voor iedereen zorgden en aardig waren voor iedereen. Ondertussen werden cadeaus aangenomen en konden wij ons richten op de gasten en.....dansen!! Kortom, wij hopen op een hete zomer, tijd voor een BBQ (dans?)feestje in de tuin (geen grind) en met jullie er weer bij!! Inge en Jantinus

Buma Stemra
Hoofddorp

Bedankt voor de prettige samenwerking!
Door jullie professionaliteit, gastvrijheid en heerlijk hapjes hebben onze gasten en wij een fijne borrel gehad.

Jordi en Merel
Zwaanshoek

Voor de symbolische eerste paal op onze kavel zochten we een cateraar en kwamen we bij Alvida terecht. Het was nogal kort dag maar we werden telefonisch vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Een paar dagen later konden we elkaar op de locatie ontmoeten om een en ander door te spreken. Roy-Alexander was erg vriendelijk, dacht mee over onze wensen en droeg zelf ook goede ideeën aan. Dit hebben wij als erg prettig ervaren. Op de dag van ons event was Alvida netjes op tijd aanwezig om op te bouwen. De bar zag er goed uit, en ook de andere meegebrachte materialen waren netjes en van goede kwaliteit. Het personeel was erg vriendelijk en enthousiast, ook naar onze gasten toe. De hapjes en drankjes waren heerlijk en er werd regelmatig rond gegaan, dus wij en onze gasten kwamen niks tekort. 

Wij zijn zeer tevreden over Alvida en blij dat we jullie hebben gevraagd om de catering te verzorgen op deze voor ons bijzondere dag. Het was echt een succes en we hebben tijdens en na afloop nog veel reacties gehad van onze gasten over de gezellige sfeer, de goede catering en het vriendelijke personeel. Complimenten! Wij denken er zeker over na om jullie weer te bellen bij de oplevering van ons huis

GWK Travelex
Amsterdam

Alvida Catering is een echte aanrader: ze reageren erg snel, leven zich in in je situatie en wensen, denken mee en voegen net dat beetje extra toe, zijn niet duur in vergelijking met de markt, zijn flexibel en heel professioneel.

Mark & Sandra
Particulier, Haarlem

Wij hebben een geweldig trouwfeest gehad, mede dankzij de mannen van Alvida catering. Op zeer korte termijn hebben zij de complete catering voor ons feest overgenomen. Ze nemen de tijd voor je,  denken met je mee en hebben aan een half woord genoeg. Ze nemen letterlijk alles uit handen, waardoor wij écht van ons trouwfeest hebben kunnen genieten. Wij zijn zeer enthousiast over de ontvangst en de heerlijke culinaire hapjes. Een echte aanrader!

Dessert mogelijkheden
Concept: Food fairs
Klik voor MEER INFORMATIE