WIJ ORGANISEREN 
EVENTS SINDS 2005

ALLES VOOR EEN 
GESLAAGD EVENT

Wij denken
graag met je mee

Bedrijfsfeest

Ontdek waarom klanten kiezen voor Catering van Alvida...

CasesOfferte aanvragen

Bedrijfsfeest catering op locatie | Alvida Catering & Events

Bij Alvida Catering & Events zijn wij meesters in het creëren van bedrijfsfeesten die niet alleen uniek en opvallend zijn, maar ook de aandacht van je genodigden op indrukwekkende wijze weten te vangen.

Ervaren Professionals voor Jouw Succesvolle Bedrijfsfeest

Ons team van ervaren professionals heeft de kunst van het organiseren van zeer succesvolle bedrijfsfeesten tot in de puntjes geperfectioneerd. Wij begrijpen dat een gedenkwaardig bedrijfsfeest meer is dan alleen een samenzijn. Het is een ervaring die mensen aan het praten krijgt, en daar zijn wij goed in.

Aandacht voor Detail, van Menu tot Kleurenpalet

Bij Alvida Catering & Events geloven we in de kracht van details. Van de zorgvuldige keuze van ons culinaire menu tot het selecteren van de perfecte accenten en kleurenpaletten; elke keuze is doordacht en draagt bij aan de algehele sfeer van jouw bedrijfsfeest. Wij nemen de stress van de planning weg, zodat jij kunt genieten van een onvergetelijke aangelegenheid.

Jouw Onvergetelijk Bedrijfsfeest Begint Hier!

Met Alvida Catering & Events als jouw evenementenplanners, ben je verzekerd van een bedrijfsfeest dat niet alleen voldoet aan, maar overtreft, al je verwachtingen. Laat ons de magie toevoegen aan jouw speciale gelegenheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijfsfeest omtoveren tot een onvergetelijke belevenis!

Bedrijfsfeest in tent tijdens Volvo Ocean Race Den haag
Bedrijfsfeest met ontvangst champagne
Bedrijfsfeest met assortiment luxe wijnen
Bedrijfsfeest op maat
No items found.

Kerstfeest op locatie

Samen met je collega's genieten van een culinair goed verzorgd bedrijfsfeest? Dan zit je bij ons goed. Al onze onderstaande arrangementen zijn inclusief personeel, bar en biertap, (foodstands), benodigde materialen en kerstdecoratie. Onze kerstarrangementen zijn te bestellen vanaf minimaal 50 personen.

Kerstfeest op locatie

Nieuwjaarsborrel

Vanaf 50 personen kunnen we je voorzien van alles wat je nodig hebt om van je nieuwjaarsfeest een onvergetelijke dag of avond te maken! Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze nieuwjaarsborrelpakketten.

Nieuwjaarsborrel

Compleet verzorgd zomerfeest

Onze all in zomerfeesten zijn voor veel verschillende gelegenheden in te zetten. Zowel zakelijk als prive vallen onze compleet verzorgde zomerfeesten erg in de smaak. Denk hierbij aan de opening van een nieuw bedrijfspand, personeelsfeest, relatie-event of onvergetelijk tuinfeest voor jullie huwelijk, jubileum, je verjaardag of ieder andere gelegenheid waar je zowel culinair van wilt genieten als een te gekke dag aan wilt beleven. 

Compleet verzorgd zomerfeest

Buffet Catering

Heerlijk genieten van een uitgebreid, vers bereid buffet? Kies dan voor de all-in verzorgde buffeten van Alvida Catering.Al onze luxe buffetten zijn te bestellen vanaf minimaal 50 personen.Heeft u specifieke wensen, neem dan even contact op zodat we samen met u een passend buffet kunnen samenstellen.

Buffet Catering

Barbecue met kok

Een compleet verzorgde bbq catering voor al jouw genodigden. Onze kok bereid het door jouw gekozen malse vlees of vis op de barbecue en het buffet zal mooi worden opgemaakt met heerlijke salades, knapperige broodsoorten en huisgemaakte kruidenboter en tapenade.

Barbecue met kok

Onze culinaire borrel arrangementen

Onze borrelarrangementen zijn voor veel verschillende gelegenheden in te zetten. Of je nu de opening van je bedrijf wilt vieren, een jubileum, een relatie-dag of een speciale verjaardag wilt organiseren, niks is ons te gek.Al deze feestelijke momenten worden nog feestelijker met onze borrelarrangementen.

Onze culinaire borrel arrangementen

Borrel avondfeesten

Onze compleet verzorgde avond feesten in thema zijn voor veel verschillende gelegenheden in te zetten. Zowel zakelijk als privé vallen onze thema feesten erg in de smaak. Denk hierbij aan de opening van een nieuw bedrijfspand, personeelsfeest, relatie-event of onvergetelijk tuinfeest voor jullie huwelijk, jubileum, je verjaardag of ieder andere gelegenheid waar je zowel culinair van wilt genieten als een te gekke dag aan wilt beleven.

Borrel avondfeesten

Bourgondische Foodmarket met bar

Onze foodmarket arrangementen zijn voor veel verschillende gelegenheden in te zetten. Zowel zakelijk als prive valt onze foodmarket erg in de smaak. Denk hierbij aan de opening van een nieuw bedrijfspand, personeelsfeest, relatie-event of onvergetelijk tuinfeest voor jullie huwelijk, jubileum, je verjaardag of ieder andere gelegenheid waar je zowel culiniar van wilt genieten als een te gekke dag aan wilt beleven.

Bourgondische Foodmarket met bar

Plant-Based Vegetarische catering

Onze plantaardige cateringopties zijn ontworpen om de meest veeleisende smaakpapillen tevreden te stellen, en ze zijn geschikt voor een breed scala aan evenementen, of het nu gaat om een chic bedrijfsdiner, een feestelijke bruiloft, een informele bijeenkomst of een zakelijk evenement.

Plant-Based Vegetarische catering