eventcatering hoofddorp, partyservice rotterdam, catering amsterdam, partycatering haarlem

Wij geven onze klanten een 5-sterren service!

Omdat onze klanten dat verdienen
Bij Alvida weet je altijd waar je aan toe bent. We hanteren namelijk een formule die steunt op vijf pijlers:

Prijs/kwaliteit

Bij Alvida vinden we het belangrijk dat onze klanten blij zijn én blij blijven. Dat begint natuurlijk met de prijzen van onze arrangementen en de kwaliteit van onze service en diensten.

Altijd de beste prijs voor voor het geen je van ons ontvangt. Wij hanteren een heel hoog service niveau en werken uitsluitend met dagverse producten.
Wij hanteren het 5-sterren service niveau en dat houdt in dat we niks aan het toeval overlaten en vrijwel alle wensen van onze klanten uitvoeren.

Beleving

Een event organiseren is meer dan alleen lekker eten en drinken. Het is een beleving! Wij laten onze klanten die beleving dan ook keer op keer ervaren. Door het gebruik van mooie materialen en mooie decoratie en het geheel tot in de puntjes te verzorgen en op elkaar af te stemmen geven wij ieder event een eigen identiteit.

Advies

Om een feest te laten slagen vinden wij een gedegen advies op maat en iemand die met jou meedenkt vanuit jouw perspectief heel logisch. Door samen jouw wensen te bespreken kunnen wij jou een advies op maat geven. Onze event managers zijn onafhankelijk, adviseren je oprecht en beantwoorden vakkundig je vragen zodat het event altijd conform jouw idee en wensen wordt uitgevoerd.

Alles onder 1 dak

Wij bieden je het grootste gemak bij het organiseren van je event. Vrijwel alles wat je nodig hebt voor je event kunnen wij voor je verzorgen. Van theelepeltje tot geluidsinstallatie en van bedienend personeel tot feesttent. Zo weet je zeker dat alles goed wordt geregeld zoals jij het wilt.

Ontzorgen

Verzorgen en ontzorgen gaan bij ons hand in hand. Ons 5-sterren service niveau zorgt er voor dat wij al onze klanten ontzorgen in zowel de aanloop naar het event als gedurende het event. Onze klanten hebben vaak een druk bezette agenda en simpelweg geen tijd om ook de organisatie van een feest op zich te nemen. Wij zorgen ervoor dat je ontspannen je event tegemoet gaat en er zelf ook van kunt genieten.

Over Alvida Catering & Events

Alvida Catering & Events is al meer dan 15 jaar een veel gevraagd partner op het gebied van het verzorgen van catering en evenementen op maat. Wij bedienen zowel de particuliere als zakelijke markt en bestaande relaties weten inmiddels hun weg naar een geslaagd feest te vinden.

Onze persoonlijke benadering, het meedenken vanuit het perspectief van de klant en het waarborgen van onze hoge kwaliteit is de leidraad van ieder geslaagd event.

In de afgelopen tien jaar groeide Alvida Catering & Events dan ook uit tot een waar begrip in de Randstad.

In deze 10 jaar hebben wij veel gespecialiseerde partners geselecteerd waarmee wij inmiddels een nauwe samenwerking hebben opgebouwd. Hiermee kunnen wij ook hele specifieke en bijzondere wensen van onze klanten uitvoeren. Op deze manier hoeft onze klant niet met verschillende partijen te communiceren maar regelen wij dit. Denk bijvoorbeeld aan leveranciers van ballondecoratie, event meubilair en mobiele toiletoplossingen.

Mede door de 5-sterren service kunnen onze klanten zich focussen op hun eigen agenda en verzorgen wij alle wensen van de klant.

Binnen een ruime maand hadden ze alles goed geregeld

Wat hebben wij een ontzettend leuk feest in station Bloemendaal met de organisatie van Alvida gehad. Binnen een ruime maand hadden ze alles goed geregeld.
Top waren de hapjes, de cocktailbar van Raoul (lekker) en de kaaskar met verschillende soorten kazen incl. klein portje van Roy-Alexander
viel bij de gasten erg in de smaak. Niet te vergeten de bediening die goed voor iedereen zorgden en aardig waren voor iedereen.
Ondertussen werden cadeaus aangenomen en konden wij ons richten op de gasten en.....dansen!!

Inge & Jantinus - Bloemendaal

Onze klanten aan het woord

Dank voor alles

Super naar ons zin gehad. Heerlijk eten. Vriendelijke, fijne bediening. Dank voor alles.

Scan Global Logistics
Bedankt voor alles!

Alvida Catering & Events heeft onze speciale dag omgetoverd tot een onvergetelijke belevenis. We kwamen bij hen terecht voor ons huwelijksfeest, en vanaf het allereerste contact waren ze buitengewoon behulpzaam. Met slechts een paar weken voorbereidingstijd slaagden ze erin om alles tot in de puntjes te regelen. Op de dag zelf overtroffen ze onze verwachtingen. Het team was niet alleen stipt op tijd, maar ze brachten ook een ongelooflijke sfeer met zich mee. Hun toewijding aan onze wensen was duidelijk merkbaar, en ze deden er alles aan om ons en onze gasten te verwennen. Het menu was gewoonweg voortreffelijk. We hadden gekozen voor een plantaardig en duurzaam menu, en de gerechten waren niet alleen heerlijk, maar ook prachtig gepresenteerd. Onze gasten waren verrukt en spraken nog lang na het feest over het eten. Wat Alvida Catering & Events echt onderscheidt, is de passie die ze in hun werk steken. Ze hebben van ons huwelijksfeest een magische ervaring gemaakt, en we zijn ontzettend dankbaar voor hun inzet. We zullen zeker weer contact met hen opnemen voor toekomstige evenementen. Bedankt voor alles!

Dirk-Jan & Anna
Heel erg bedankt en tot de volgende keer😊

Op vrijdag hadden wij de bouwvak BBQ van Heijmans Infra Energie op de Coenhavenweg in Amsterdam. Gelukkig was het droog weer zodat we hebben kunnen genieten van de geweldig verzorgde catering van Alvida Catering & Events. Ik heb veel complimenten mogen ontvangen over het goede eten, service en aankleding. We hadden voor een Halal arrangement gekozen en er waren een paar vegetariërs die ook zeer te spreken waren over het vegetarische eten. Heel erg bedankt en tot de volgende keer😊

Heijmans Infra

Contact opnemen

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form