eventcatering hoofddorp, partyservice rotterdam, catering amsterdam, partycatering haarlem

Wij geven onze klanten een 5-sterren service!

Omdat onze klanten dat verdienen
Bij Alvida weet je altijd waar je aan toe bent. We hanteren namelijk een formule die steunt op vijf pijlers:

Prijs/kwaliteit

Bij Alvida vinden we het belangrijk dat onze klanten blij zijn én blij blijven. Dat begint natuurlijk met de prijzen van onze arrangementen en de kwaliteit van onze service en diensten.

Altijd de beste prijs voor voor het geen je van ons ontvangt. Wij hanteren een heel hoog service niveau en werken uitsluitend met dagverse producten.
Wij hanteren het 5-sterren service niveau en dat houdt in dat we niks aan het toeval overlaten en vrijwel alle wensen van onze klanten uitvoeren.

Beleving

Een event organiseren is meer dan alleen lekker eten en drinken. Het is een beleving! Wij laten onze klanten die beleving dan ook keer op keer ervaren. Door het gebruik van mooie materialen en mooie decoratie en het geheel tot in de puntjes te verzorgen en op elkaar af te stemmen geven wij ieder event een eigen identiteit.

Advies

Om een feest te laten slagen vinden wij een gedegen advies op maat en iemand die met jou meedenkt vanuit jouw perspectief heel logisch. Door samen jouw wensen te bespreken kunnen wij jou een advies op maat geven. Onze event managers zijn onafhankelijk, adviseren je oprecht en beantwoorden vakkundig je vragen zodat het event altijd conform jouw idee en wensen wordt uitgevoerd.

Alles onder 1 dak

Wij bieden je het grootste gemak bij het organiseren van je event. Vrijwel alles wat je nodig hebt voor je event kunnen wij voor je verzorgen. Van theelepeltje tot geluidsinstallatie en van bedienend personeel tot feesttent. Zo weet je zeker dat alles goed wordt geregeld zoals jij het wilt.

Ontzorgen

Verzorgen en ontzorgen gaan bij ons hand in hand. Ons 5-sterren service niveau zorgt er voor dat wij al onze klanten ontzorgen in zowel de aanloop naar het event als gedurende het event. Onze klanten hebben vaak een druk bezette agenda en simpelweg geen tijd om ook de organisatie van een feest op zich te nemen. Wij zorgen ervoor dat je ontspannen je event tegemoet gaat en er zelf ook van kunt genieten.

Over Alvida Catering & Events

Alvida Catering & Events is al meer dan 15 jaar een veel gevraagd partner op het gebied van het verzorgen van catering en evenementen op maat. Wij bedienen zowel de particuliere als zakelijke markt en bestaande relaties weten inmiddels hun weg naar een geslaagd feest te vinden.

Onze persoonlijke benadering, het meedenken vanuit het perspectief van de klant en het waarborgen van onze hoge kwaliteit is de leidraad van ieder geslaagd event.

In de afgelopen tien jaar groeide Alvida Catering & Events dan ook uit tot een waar begrip in de Randstad.

In deze 10 jaar hebben wij veel gespecialiseerde partners geselecteerd waarmee wij inmiddels een nauwe samenwerking hebben opgebouwd. Hiermee kunnen wij ook hele specifieke en bijzondere wensen van onze klanten uitvoeren. Op deze manier hoeft onze klant niet met verschillende partijen te communiceren maar regelen wij dit. Denk bijvoorbeeld aan leveranciers van ballondecoratie, event meubilair en mobiele toiletoplossingen.

Mede door de 5-sterren service kunnen onze klanten zich focussen op hun eigen agenda en verzorgen wij alle wensen van de klant.

Binnen een ruime maand hadden ze alles goed geregeld

Wat hebben wij een ontzettend leuk feest in station Bloemendaal met de organisatie van Alvida gehad. Binnen een ruime maand hadden ze alles goed geregeld.
Top waren de hapjes, de cocktailbar van Raoul (lekker) en de kaaskar met verschillende soorten kazen incl. klein portje van Roy-Alexander
viel bij de gasten erg in de smaak. Niet te vergeten de bediening die goed voor iedereen zorgden en aardig waren voor iedereen.
Ondertussen werden cadeaus aangenomen en konden wij ons richten op de gasten en.....dansen!!

Inge & Jantinus - Bloemendaal

Onze klanten aan het woord

Wat een topteam!

Afgelopen zaterdag heeft het team van Alvida, onze collega’s en partners een onvergetelijke avond bezorgd! Vanaf het allereerste contact was er direct een klik. Alvida staat open voor alle wensen, denken goed mee en geven professionele adviezen. Zij weten duidelijk waar ze mee bezig zijn! Op de avond zelf was echt alles tot op de puntjes verzorgd. Precies zoals ik het voor ogen had of eigenlijk nog beter! Het team bestaat uit representatieve en hardwerkende dames en heren, wat zijn jullie leuk! Het kerstgevoel zat er meteen bij iedereen in en zo bleef het ook de hele avond. Een grote dankjewel voor jullie allen, ik ben dankbaar dat ik jullie heb leren kennen! Succes met alle toekomstige opdrachten en ik hoop tot ziens!!

Silvana - Travelcard B.V.
Almere
We hebben een heerlijke dag gehad!

We waren super blij met jullie werk. Zowel de opbouw, het feest en de afbouw ging relaxed en in harmonie. We hebben ons niet alleen door onze gasten verwend gevoeld maar zeker ook door jullie. Jullie zijn een heerlijk team.
Hartelijk dank daarvoor.

Onze gasten waren ook erg enthousiast over jullie verzorging.

Wederom, super bedankt voor de onvergetelijke middag.

Nita en Hans
Rotterdam
Het resultaat was een zorgloze middag

Voor Improved Corporate Finance heeft Alvida de borrel georganiseerd voor de opening van haar nieuwe kantoor. Wij hebben gekozen voor Alvida omdat zij de hele verzorging – tot en met aankleding – uit handen nemen voor een transparante vaste prijs.

Zij hebben de verwachtingen meer dan waargemaakt;  het enthousiaste team van Alvida neemt uitgebreid de tijd, denkt graag met je mee en verzorgt de hele avond tot in de puntjes!

Het resultaat was een zorgeloze middag, waar onze gasten enthousiast werden begroet en bedient met originele hapjes, bites en drankjes. Met veel plezier denken wij - mede dankzij de verzorging van Alvida - terug aan onze opening receptie.

Improved Corporate Finance
Amsterdam

Contact opnemen

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form