VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Verzorgde catering op locatie, zoals jij het wilt

Van een culinaire avondfeest tot een compleet verzorgde barbecue met kok, van 30 tot 2.000 gasten, de kwaliteit is bij Alvida samen met het gastheerschap altijd nummer 1. Wij geven je een mooi voorstel waarin het eten en drinken als één compleet geheel bij jouw doel voor het zakelijke evenement past. Hierbij kun je denken aan mooie wijnen, ontvangstbubbel, gerechten op maat en thema samengesteld. Ook eventuele decoratie, entertainment en aankleding zijn hierin vermeld. Alles duidelijk en helder op 1 plek!

Beleving

Jouw feest organiseren is meer dan alleen lekker eten en drinken. Het is een beleving! Wij laten jou die beleving dan ook ervaren. Door het gebruik van mooie materialen en mooie decoratie en het geheel tot in de puntjes te verzorgen en op elkaar af te stemmen geven jouw feest een eigen identiteit zoals jij deze wenst.

Advies & Meedenken

Om jouw feest te laten slagen vinden wij een gedegen advies op maat en iemand die met jou meedenkt vanuit jouw perspectief heel logisch. Door samen jou je wensen te bespreken kunnen wij je een advies op maat geven. Wij zijn onafhankelijk, adviseren je oprecht en beantwoorden vakkundig je vragen zodat het feest altijd conform jouw idee en wensen wordt uitgevoerd.

Alles onder 1 dak

Wij bieden je het grootste gemak bij het organiseren van je event. Vrijwel alles wat je nodig hebt voor je feest kunnen wij voor je verzorgen.

Van theelepeltje tot geluidsinstallatie en van bedienend personeel tot feesttent. Zo weet je zeker dat alles goed wordt geregeld zoals jij het wilt.

Verzorgen & Ontzorgen

Verzorgen en ontzorgen gaan bij ons hand in hand. Ons 5-sterren service niveau zorgt er voor dat wij jouw ontzorgen in zowel de aanloop naar het feest als gedurende het feest. Je hebt vast een druk bezette agenda en simpelweg geen tijd om ook de organisatie van een feest op je te nemen. Wij zorgen ervoor dat je ontspannen je feest tegemoet gaat en er zelf ook van kunt genieten.

Wat kunnen wij voor jou verzorgen?

Bruiloft met Barbecue

Uitgeest

100 gasten

"Alvida heeft heel veel gedaan, ‘above and beyond’ en is een hele belangrijke factor geweest in het succes van ons feest.
De communicatie was goed, duidelijk en eerlijk! Ze hebben ons echt ontzorgd. Het eten was heerlijk (Uitgebreide BBQ en veel hapjes), zag er goed uit en was tot in de puntjes verzorgd. Spullen en aankleding was uitstekend (en vies weer mee) Ook de nazorg was goed."

Verjaardagsfeest

Naarden

60 gasten

"Vanaf het eerste contact was de aanpak persoonlijk, attent en meedenkend. Tot aan het voorproeven van de verschillende wijnen aan toe. Op de dag zelf was ook geen moeite te veel; de mensen van Alvida waren op een prettige en attente manier aanwezig. Dat werd ook zeer gewaardeerd door onze gasten, die het er nog over hebben!"

Tuinfeest met cocktailbar

Bentveld

140 gasten

Ontzettend bedankt voor de goede zorgen tijdens mijn 50 jaar feest afgelopen zaterdag!

Ik heb mede dankzij jullie een fantastisch feest gehad.

Barbecue met kok

Bloemendaal

120 gasten

We hadden in de aanloop naar de datum regelmatig contact en alles is tot in de puntjes verzorgd. Alvida kwam met goede tips bijvoorbeeld mbt de keuze voor de gerechten. Super service en erg klantgericht en betrokken!

Kwaliteit van het eten was super! Service, meedenken en persoonlijke aandacht onderscheid jullie van anderen.

Buffet catering op locatie

Hoofddorp

50 gasten

Alvida catering is een aanrader. prima verzorging, duidelijke afspraken en last but not least, lekker eten!

Housewarming & Verjaardag

Kudelstaart

60 gasten

Wat hebben wij genoten van een zeer geslaagd 50ste verjaardagsfeest. Iedereen had het erg naar hun zin. Alles was op en top geregeld en verzorgd. Van het begin tot aan het opruimen van alle spullen. Het team van Alvida weet echt wel, hoe ze zoiets moeten aanpakken. Heel erg bedankt voor een geweldige dag en ik kan alleen maar zeggen: bij een volgend feest, staat Alvida weer bij ons voor de deur.

Bekijk de culinaire mogelijkheden voor jouw feest

Onze klanten aan het woord

De persoonlijke begeleiding heeft ons aangenaam verrast

Wij hebben de samenwerking met Alvida als heel prettig ervaren. De persoonlijke begeleiding heeft ons aangenaam verrast. Verder waren jullie punctualiteit en flexibiliteit opvallend. Als we weer een feestje geven, hopen we weer gebruik te kunnen maken van jullie diensten! Tot die tijd wensen we jullie veel succes, hartelijke groeten,

Bloemendaal
Monique en Chad
Binnen een ruime maand hadden ze alles goed geregeld

Wat hebben wij een ontzettend leuk feest in station Bloemendaal met de organisatie van Alvida gehad. Binnen een ruime maand hadden ze alles goed geregeld.
Top waren de hapjes, de cocktailbar van Raoul (lekker) en de kaaskar met verschillende soorten kazen incl. klein portje van Roy-Alexander
viel bij de gasten erg in de smaak. Niet te vergeten de bediening die goed voor iedereen zorgden en aardig waren voor iedereen.
Ondertussen werden cadeaus aangenomen en konden wij ons richten op de gasten en.....dansen!!

Haarlem
Inge & Jantinus
Bekijk hier alle referenties ‣
Vrijblijvende offerte aanvragen

Dankjewel! Je offerte aanvraag is ontvangen.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Oops! Something went wrong while submitting the form