Vandaag bereikbaar tot 22:00 uur

Referenties

van succesvol gerealiseerde events op locatie

Wat mag je verwachten?

Vrijblijvend en professioneel advies

Alles onder één dak

Totale verzorging, zonder zorgen

Tot in de details verzorgd

Heldere en scherpe all-in prijzen

Helma en Frits
Helma en Frits
Particulier, Naarden

We hebben erg genoten van ons feest en dat is zeer zeker ook te danken aan de inzet van Alvida, die voor een verrassende en zeer volledige invulling van het begrip ‘catering’ zorgden met hun complete en originele Food Market.

Vanaf het eerste contact was de aanpak persoonlijk, attent en meedenkend. Tot aan het voorproeven van de verschillende wijnen aan toe. Op de dag zelf was ook geen moeite te veel; de mensen van Alvida waren op een prettige en attente manier aanwezig. Dat werd ook zeer gewaardeerd door onze gasten, die het er nog over hebben!

Kortom: alles volgens afspraak en zelfs boven onze verwachting !!!

Helma en Frits
Improved Corporate Finance
Improved Corporate Finance
Amsterdam

Voor Improved Corporate Finance heeft Alvida de borrel georganiseerd voor de opening van haar nieuwe kantoor. Wij hebben gekozen voor Alvida omdat zij de hele verzorging – tot en met aankleding – uit handen nemen voor een transparante vaste prijs.

Zij hebben de verwachtingen meer dan waargemaakt;  het enthousiaste team van Alvida neemt uitgebreid de tijd, denkt graag met je mee en verzorgt de hele avond tot in de puntjes!

Het resultaat was een zorgeloze middag, waar onze gasten enthousiast werden begroet en bedient met originele hapjes, bites en drankjes. Met veel plezier denken wij - mede dankzij de verzorging van Alvida - terug aan onze opening receptie.

Improved Corporate Finance
Familie Mackaay
Familie Mackaay
Particulier, Zegveld

1 juli 2017 hebben wij ons 25 jarig huwelijk gevierd. In de aanloop van het feest hebben we met meerdere bedrijven contact gehad om ons tuinfeest te organiseren. Wat wij belangrijk vonden was dat de organisatie van het feest in zijn geheel door het bedrijf zou worden verzorgd en dat wij hier geen omkijken naar hadden. Tijdens het eerste gesprek ontstond direct het gevoel dat Alvida goed luisterde naar onze wensen en daardoor goed wist wat voor een feest wij wilden hebben. We hebben een feest gehad zoals wij hadden gehoopt. Van de gasten hebben we veel positieve reacties gehad. Sterker nog meerderen hebben aan Alvida gevraagd om met hun contact op te nemen om ook voor hun een feest te organiseren.

Familie Mackaay
Inge en Jantinus
Inge en Jantinus
Particulier, Bloemendaal

Wat hebben wij een ontzettend leuk feest in station Bloemendaal met de organisatie van Alvida gehad. Binnen een ruime maand hadden ze alles goed geregeld. Top waren de hapjes, de cocktailbar van Raoul (lekker) en de kaaskar met verschillende soorten kazen incl. klein portje van Roy-Alexander viel bij de gasten erg in de smaak. Niet te vergeten de bediening die goed voor iedereen zorgden en aardig waren voor iedereen. Ondertussen werden cadeaus aangenomen en konden wij ons richten op de gasten en.....dansen!! Kortom, wij hopen op een hete zomer, tijd voor een BBQ (dans?)feestje in de tuin (geen grind) en met jullie er weer bij!! Inge en Jantinus

Inge en Jantinus
PanAmerican Seed
PanAmerican Seed
Flowertrails Event, Rijsenhout

Alvida verzorgd al jaren de catering verzorgd tijdens ons FlowerTrials event in Rijsenhout. Ik ben zeer te spreken over deze samenwerking. Roy-Alexander en Raoul zijn beide fijn om mee te werken en ze denken met je mee om het evenement tot een succes te maken. Niet geheel onbelangrijk is dat het eten en drinken goed verzorgd en erg lekker was. Ik kan Alvida daarom ook zeker aanraden!

PanAmerican Seed
Gemeente Haarlemmermeer
Gemeente Haarlemmermeer
Hoofddorp

Alvida Catering is voor ons team een jong en meedenkend bedrijf met super enthousiaste medewerkers met creatieve benadering en ideeën.

Vanuit Citymarketing Haarlemmermeer hebben we voor diverse evenementen via hen catering geregeld. Het was elke keer heel snel, flexibiel, meedenkend en meewerkend! Doordat ze ook graag meedenken en bijna altijd leuke ideeën hebben, was het elke keer weer geslaagd! De enthousiasme is altijd op te merken en dat is zeer fijn werken.

De opdrachten worden stipt en volgens afspraak gerealiseerd. We zijn blij en trots dat er zo’n bedrijf in onze gemeente aanwezig is.

Gemeente Haarlemmermeer
De Persgroep Nederland
De Persgroep Nederland
Amsterdam

Voor onze borrel in Amsterdam was ik op zoek naar eentotaal concept, dus zowel catering als aankleding, ook omdat wij vrij laat waren met het opstarten van de organisatie van dit event. Op de website van Alvida trof ik precies aan wat ik zocht. 

Omdat de ruimte waar de borrel georganiseerd moest worden nogal wat beperkingen had, dacht Roy tijdens een afspraak op locatie prima met ons mee. Er moest veel sfeer aangebracht worden en dat is ook helemaal naar wens uitgevoerd.

Ondanks dat de opkomst veel hoger was dan we begroot hadden, hebben Roy en zijn team zich heel flexibel opgesteld en kon er extra drank en hapjes aangeleverd worden waarbij de kwaliteit helemaal gelijk bleef.

De Persgroep Nederland
Karin en Arno
Karin en Arno
Hilversum

Wij hebben een geweldige trouwdag gehad, mede dankzij de Alvida catering.Vanaf het eerste contact werden onze wensen begrepen. Door omstandigheden waren wij eerder terug op de feestlocatie dan was afgesproken, maar dat werd soepel opgelost door Alvida. Vervolgens was de begeleiding prettig sturend en de kwaliteit hoogstaand. Wij hebben het geheel als bijzonder aangenaam ervaren en kunnen Alvida catering bijzonder aanbevelen.

Karin en Arno
Mark & Sandra
Mark & Sandra
Particulier, Haarlem

Wij hebben een geweldig trouwfeest gehad, mede dankzij de mannen van Alvida catering. Op zeer korte termijn hebben zij de complete catering voor ons feest overgenomen. Ze nemen de tijd voor je,  denken met je mee en hebben aan een half woord genoeg. Ze nemen letterlijk alles uit handen, waardoor wij écht van ons trouwfeest hebben kunnen genieten. Wij zijn zeer enthousiast over de ontvangst en de heerlijke culinaire hapjes. Een echte aanrader!

Mark & Sandra
Nita en Hans
Nita en Hans
PARTICULIER, ROTTERDAM

We hebben een heerlijke dag gehad!

We waren super blij met jullie werk. Zowel de opbouw, het feest en de afbouw ging relaxed en in harmonie. We hebben ons niet alleen door onze gasten verwend gevoeld maar zeker ook door jullie. Jullie zijn een heerlijk team. Hartelijk dank daarvoor.

Onze gasten waren ook erg enthousiast over jullie verzorging.

Wederom, super bedankt voor de onvergetelijke middag.

Nita en Hans
Alf en Wilma
Alf en Wilma
Uitgeest

Alvida Catering heeft onze bruiloft thuis uitstekend verzorgd, niet alleen de catering maar ook de aankleding en verder ondersteuning.
Wij hadden in eerste instantie een andere cateraar, waarbij de start goed was – alles was mogelijk – maar naarmate de bruiloft dichterbij kwam werd het allemaal veel moeilijker, en konden veel van de wensen niet en kwamen er steeds meer kleine lettertjes bij.
Uiteindelijk een kleine 2 weken voor de bruiloft toch besloten een ander catering bedrijf te zoeken, savonds rond half 10 gaan bellen, en Alvida aan de telefoon gekregen.
Vanaf het eerste moment was het contact goed, ik kreeg direct het gevoel dat het om ons ging en niet om het catering berdrijf. Snel een afspraak gemaakt voor kennismaking en bespreken wensen….
Vanaf de eerste gesprekken werd het contact, begrip en ondersteuning steeds beter, ze dachten echt mee…. Ze dachten niet alleen aan wat hun diensten waren, maar zochten oplossingen en aansluiting bij ONZE wensen. Ook buiten de “standaard” producten die Alvida leverde.
Leveren tent, vloerbedekking, aankleding ballonnen, catering, kok, verzorging en verlichting… het hele pakket. Je hoopt als je het zelf gaat organiseren (thuis) dat het fantastisch wordt, in je hoofd is het vaak mooier dan in werkelijkheid…. Behalve nu!
Alvida heeft heel veel gedaan, ‘above and beyond’ en is een hele belangrijke factor geweest in het succes van ons feest.
De communicatie was goed, duidelijk en eerlijk! Ze hebben ons echt ontzorgt. Het eten was heerlijk (Uitgebreide BBQ en veel hapjes), zag er goed uit en was tot in de puntjes verzorgt. Spullen en aankleding was uitstekend (en vies weer mee  )
Ook de nazorg was goed. Wij hebben een waanzinnige dag gehad, en daar heeft Alvida ons fantastisch in en bij ondersteund.
Ik kan dan ook met heel veel plezier Alvida aanbevelen voor de organisatie van een feest! TOP!!

Alf en Wilma
Van Walraven
Van Walraven
Mijdrecht

Na een privé-feestje wat een groot succes is geworden was het maken van de keuze voor de invulling van de bedrijfs kerstbrunch Van Walraven een eenvoudige en heb ik direct contact opgenomen met Roy-Alexander (Alvida).Na regelmatig over en weer mailen, bellen en een fysiek overleg op de betreffende locatie (niets is teveel, altijd bereikbaar) is in de hectiek rondom kerst een prachtig buffet -met persoonlijke aanpassingen- voor ons klaargezet (genoeg keuze en ruim voldoende voor iedereen) . Zelfs een privé aangelegenheid (zoals het overlijden van oma) is geen reden om geen contact met jou als klant op te nemen. Dit geeft wel heel sterk aan hoe je je als klant voelt…….KONING(IN)!!Daarnaast is het meedenken om een locatie zoals een bedrijfshal om te toveren naar een gezellige feestzaal door Roy en zijn collega’s geweldig opgepakt. Daar waar Alvida zelf minder sterk in is wordt geadviseerd bij collegabedrijven. Met andere woorden ‘ontzorgen’, daar zijn Roy en zijn team sterk in.Roy en team, dank je wel het was super, graag tot een volgende keer!

Van Walraven
Jas Forwarding
Jas Forwarding
Oude-Meer

Vanwege een naderend afscheid van 1 van onze collega’s besloten wij een BBQ te houden op ons dakterras. Via internet kwamen wij bij Alvida uit en zeer snel en attent werd onze aanvraag opgepakt en ingevuld. Er was direct een klik en dit vooral vanwege het volledige “ontzorgen”, want wij zijn een relatief klein bedrijf, waar niemand deze klus erbij kon hebben.

Op de dag zelf was het gelukkig ook nog uitstekend BBQ-weer en dit gekoppeld aan de prettige samenwerking met de kok en de barvrouw, kunnen wij terugkijken op een zeer geslaagde avond.

Jas Forwarding
Monique en Chad
Monique en Chad
Particulier, Bloemendaal

Wij hebben de samenwerking met Alvida als heel prettig ervaren. De persoonlijke begeleiding heeft ons aangenaam verrast. Verder waren jullie punctualiteit en flexibiliteit opvallend. Als we weer een feestje geven, hopen we weer gebruik te kunnen maken van jullie diensten! Tot die tijd wensen we jullie veel succes, hartelijke groeten,

Monique en Chad
Familie Theeuwes
Familie Theeuwes
Particulier, Amsterdam

Verrassend! Het begon al met het voorrijden met een schone vrachtwagen. Dan alles wat eruit kwam: statafels, buffetten, decoratiematerialen, verse bloemen, koelcontainers, een BBQ met steigerhouten front. En dan de BBQ zelf, de salades, de kok, de totaalservice. Alles tot in de puntjes perfect geregeld voor een uiterst vriendelijke prijs. Mannen van Alvida: jullie hebben een perfecte job gedaan. En al onze verwachtingen overtroffen! 

Dank daarvoor,
Dominique en Adriaan Theeuwes

Familie Theeuwes
Tanja Roos
Tanja Roos
Amsterdam

Zeer snel telefonisch contact gezocht naar aanleiding van mijn offerte-aanvraag. Tot laat en in het weekend bereikbaar voor vragen. Duidelijke uitleg van de mogelijkheden. Allemaal pluspunten, dus zowel persoonlijk, als meedenkend en servicegericht als serieus, kwaliteitsgericht als aandacht voor detail.

Er zit best wat prijsverschil bij de cateraars op bbq-gebied qua assortiment en mogelijkheden. Alvida is zeker niet de goedkoopste, maar qua service, compleetheid en luxe was het het absoluut waard en zie en proef je wel degelijk de verschillen. Tijdens de bbq is er al door diverse gasten gevraagd naar de naam van de cateraar en hoe ik er aan gekomen was...veel complimenten gehad! Zowel voor een privé gelegenheid als een zakelijke gelegenheid zal ik in de toekomst zeker nog eens gebruik maken van Alvida.

Alvida Catering is het zeker waard gezien de service en de kwaliteit! Net even iets luxer, oog voor detail, aankleding en uitstraling en bijzonder klantgericht.

Tanja Roos
Jordi en Merel
Jordi en Merel
Zwaanshoek

Voor de symbolische eerste paal op onze kavel zochten we een cateraar en kwamen we bij Alvida terecht. Het was nogal kort dag maar we werden telefonisch vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Een paar dagen later konden we elkaar op de locatie ontmoeten om een en ander door te spreken. Roy-Alexander was erg vriendelijk, dacht mee over onze wensen en droeg zelf ook goede ideeën aan. Dit hebben wij als erg prettig ervaren. Op de dag van ons event was Alvida netjes op tijd aanwezig om op te bouwen. De bar zag er goed uit, en ook de andere meegebrachte materialen waren netjes en van goede kwaliteit. Het personeel was erg vriendelijk en enthousiast, ook naar onze gasten toe. De hapjes en drankjes waren heerlijk en er werd regelmatig rond gegaan, dus wij en onze gasten kwamen niks tekort. 

Wij zijn zeer tevreden over Alvida en blij dat we jullie hebben gevraagd om de catering te verzorgen op deze voor ons bijzondere dag. Het was echt een succes en we hebben tijdens en na afloop nog veel reacties gehad van onze gasten over de gezellige sfeer, de goede catering en het vriendelijke personeel. Complimenten! Wij denken er zeker over na om jullie weer te bellen bij de oplevering van ons huis

Jordi en Merel
Royal Bank of Scotland
Royal Bank of Scotland
Amsterdam

Wij zochten op korte termijn (binnen een week) een professionele partij om
een lunch voor onze medewerkers te regelen. Ik heb Alvida via Internet
gevonden en werd op een professionele manier te woord gestaan. Ik kreeg
dezelfde dag de bevestiging dat het ging lukken. De communicatie was
heel persoonlijk en duidelijk. De reacties van
de medewerkers over het tapas lunch buffet waren erg enthousiast. Het
zag er geweldig uit en we hadden er zelf weinig werk aan (wat ook zeer
prettig was). Alles werd netjes voor ons opgezet en de volgende dag weer
opgehaald. Ik zou voor een eventueel volgend
event absoluut weer aan Alvida Catering denken. Wellicht nog een kleine
tip; wellicht een bordje bij het gericht plaatsen met de naam van het
gerecht en of het vegetarisch is.

Nogmaals dank voor de goede zorgen.

Royal Bank of Scotland
Harm en Margret Voets
Harm en Margret Voets
Particulier, Kudelstaart

Wat hebben wij genoten van een zeer geslaagd 50ste verjaardagsfeest. Iedereen had het erg naar hun zin. Alles was op en top geregeld en verzorgd. Van het begin tot aan het opruimen van alle spullen. Het team van Alvida weet echt wel, hoe ze zoiets moeten aanpakken. Heel erg bedankt voor een geweldige dag en ik kan alleen maar zeggen: bij een volgend feest, staat Alvida weer bij ons voor de deur.

Harm en Margret Voets
GWK Travelex
GWK Travelex
Amsterdam

Alvida Catering is een echte aanrader: ze reageren erg snel, leven zich in in je situatie en wensen, denken mee en voegen net dat beetje extra toe, zijn niet duur in vergelijking met de markt, zijn flexibel en heel professioneel.

GWK Travelex

Wij hebben succesvolle events georganiseerd voor: