Onze klanten aan het woord

Bedankt!

Wij hebben een geweldige trouwdag gehad, mede dankzij de Alvida catering.Vanaf het eerste contact werden onze wensen begrepen. Door omstandigheden waren wij eerder terug op de feestlocatie dan was afgesproken, maar dat werd soepel opgelost door Alvida. Vervolgens was de begeleiding prettig sturend en de kwaliteit hoogstaand. Wij hebben het geheel als bijzonder aangenaam ervaren en kunnen Alvida catering bijzonder aanbevelen.

January 5, 2020
Hilversum
Karin en Arno
Beoordeling
We hebben een heerlijke dag gehad!

We waren super blij met jullie werk. Zowel de opbouw, het feest en de afbouw ging relaxed en in harmonie. We hebben ons niet alleen door onze gasten verwend gevoeld maar zeker ook door jullie. Jullie zijn een heerlijk team. Hartelijk dank daarvoor.

Onze gasten waren ook erg enthousiast over jullie verzorging.

Wederom, super bedankt voor de onvergetelijke middag.

January 5, 2020
Rotterdam
Nita en Hans
Beoordeling
Ik kan dan ook met heel veel plezier Alvida aanbevelen

Alvida Catering heeft onze bruiloft thuis uitstekend verzorgd, niet alleen de catering maar ook de aankleding en verder ondersteuning.
Leveren tent, vloerbedekking, aankleding ballonnen, catering, kok, verzorging en verlichting… het hele pakket. Je hoopt als je het zelf gaat organiseren (thuis) dat het fantastisch wordt, in je hoofd is het vaak mooier dan in werkelijkheid…. Behalve nu! Alvida heeft heel veel gedaan, ‘above and beyond’ en is een hele belangrijke factor geweest in het succes van ons feest.

January 5, 2020
Uitgeest
Alf en Wilma
Beoordeling
Enorm bedankt voor het fantastische feest!

Enorm bedankt voor het fantastische feest! Complimenten aan het team die keurig op tijd waren en ontzettend hard hebben gewerkt. Tevens vonden wij het erg fijn hoe er met ons werd meegedacht over de cateringinvuling, over de inrichting van de ruimte, belichting etc. Het contact verliep erg professioneel maar ook zeer persoonlijk. Ook onze complimenten voor jullie betrouwbaarheid en flexibiliteit We maken graag gebruik van Alvida voor onze volgende event.

December 30, 2022
Hoofddorp
Nutanix
Beoordeling
Vooral ook enorm bedankt voor het meedenken in de aanloop hier naar toe.

Het was, mede dankzij jullie, een geweldig feest ! Iedereen heeft geweldig genoten, we krijgen zulke leuke, warme en dierbare reacties. Vooral ook enorm bedankt voor het meedenken in de aanloop hier naar toe.

January 10, 2020
Hoofddorp
Fam. Bergs
Beoordeling
Dank voor alles

Super naar ons zin gehad. Heerlijk eten. Vriendelijke, fijne bediening.

Dank voor alles.

November 29, 2023
Amsterdam Schiphol
Scan Global Logistics
Beoordeling
We hopen ze snel weer te boeken!

We hadden een prachtige avond dankzij Alvida Catering & Events! Het feest zou niet zijn geweest wat het is zonder hun hulp bij het regelen van alle details. We hopen ze snel weer te boeken!

January 28, 2023
Aerdenhout
Hendrik Jan & Charlotte
Beoordeling
Binnen een ruime maand hadden ze alles goed geregeld

Wat hebben wij een ontzettend leuk feest in station Bloemendaal met de organisatie van Alvida gehad. Binnen een ruime maand hadden ze alles goed geregeld.
Top waren de hapjes, de cocktailbar van Raoul (lekker) en de kaaskar met verschillende soorten kazen incl. klein portje van Roy-Alexander
viel bij de gasten erg in de smaak. Niet te vergeten de bediening die goed voor iedereen zorgden en aardig waren voor iedereen.
Ondertussen werden cadeaus aangenomen en konden wij ons richten op de gasten en.....dansen!!

January 5, 2020
Haarlem
Inge & Jantinus
Beoordeling
Wij willen jullie ontzettend bedanken voor een onvergetelijke avond!

Wij, maar ook onze familie en vrienden hebben het super naar ons zin gehad en dat is voor een groot deel dankzij jullie inzet. Jullie hebben onze tuin omgetoverd tot een prachtige feestlocatie en de catering was ook heel erg goed geregeld. Wat jullie van te voren hebben beloofd, dat jullie ons volledig zouden ontzorgen, hebben jullie absoluut waar gemaakt. BEDANKT!

May 27, 2021
Aalsmeer
Rob en Ingrid
Beoordeling
Zeker voor herhaling vatbaar!

Onze ervaring met Alvida was zeer positief. Leuke aankleding van de BBQ, heerlijk eten, lieve aardige medewerkers (tnx Roy-Alexander, Raoul, Ilan en Rachel!).

Zeker voor herhaling vatbaar!

September 20, 2023
Hilversum
Warner Music
Beoordeling
Het resultaat was een zorgloze middag

Voor Improved Corporate Finance heeft Alvida de borrel georganiseerd voor de opening van haar nieuwe kantoor. Wij hebben gekozen voor Alvida omdat zij de hele verzorging – tot en met aankleding – uit handen nemen voor een transparante vaste prijs.

Zij hebben de verwachtingen meer dan waargemaakt;  het enthousiaste team van Alvida neemt uitgebreid de tijd, denkt graag met je mee en verzorgt de hele avond tot in de puntjes!

Het resultaat was een zorgeloze middag, waar onze gasten enthousiast werden begroet en bedient met originele hapjes, bites en drankjes. Met veel plezier denken wij - mede dankzij de verzorging van Alvida - terug aan onze opening receptie.

January 22, 2020
Amsterdam
Improved
Beoordeling
Het team was bijzonder meedenkend

Het team was bijzonder meedenkend: ze begrepen wat wij bruidspaar in gedachten hadden en bedacht manieren om onze droom uit te laten komen. Er werd goed samengewerkt tussen verschillende partijen, waardoor wij er zeker van waren dat alles op tijd geregeld was voor de dag van de bruiloft. Alvida verzorgde ook heerlijke maaltijden, schilderachtige bloem- en decoratie-arrangementen, gemotiveerd bedienend personeel dat ruim klaarstond voor alle gasten, en speciale entertainment opties. Uiteindelijk was het een prachtig feest waar iedereen van genoot!

January 28, 2023
Amersfoort
Patrick & Suzanne
Beoordeling
Kortom: alles volgens afspraak en zelfs boven onze verwachting !!!

We hebben erg genoten van ons feest en dat is zeer zeker ook te danken aan de inzet van Alvida, die voor een verrassende en zeer volledige invulling van het begrip ‘catering’ zorgden met hun complete en originele Food Market.

Vanaf het eerste contact was de aanpak persoonlijk, attent en meedenkend. Tot aan het voorproeven van de verschillende wijnen aan toe. Op de dag zelf was ook geen moeite te veel; de mensen van Alvida waren op een prettige en attente manier aanwezig. Dat werd ook zeer gewaardeerd door onze gasten, die het er nog over hebben!

January 5, 2020
Naarden
Helma en Frits
Beoordeling
Bedankt weer!

Ik had het op de avond al meerdere keren gehoord van onze medewerkers en zelf geroepen maar jullie zijn en blijven (uit onze eerdere ervaringen) de beste!
We hebben heerlijk gegeten, de service was top en iedereen ging blij naar huis. Daar doe ik het voor en jullie zichtbaar ook! Het personeel is flexibel, vriendelijk en gezellig.
Naast dat het eten op en top was zag het er ook erg mooi uit. De lay-out was tot in de puntjes geregeld.

Bedankt weer!

September 20, 2023
Amsterdam
Ilionx
Beoordeling
De persoonlijke begeleiding heeft ons aangenaam verrast

Wij hebben de samenwerking met Alvida als heel prettig ervaren. De persoonlijke begeleiding heeft ons aangenaam verrast. Verder waren jullie punctualiteit en flexibiliteit opvallend. Als we weer een feestje geven, hopen we weer gebruik te kunnen maken van jullie diensten! Tot die tijd wensen we jullie veel succes, hartelijke groeten,

January 5, 2020
Bloemendaal
Monique en Chad
Beoordeling
Alvida Catering is het zeker waard gezien de service en de kwaliteit!

Zeer snel telefonisch contact gezocht naar aanleiding van mijn offerte-aanvraag. Tot laat en in het weekend bereikbaar voor vragen. Duidelijke uitleg van de mogelijkheden. Allemaal pluspunten, dus zowel persoonlijk, als meedenkend en servicegericht als serieus, kwaliteitsgericht als aandacht voor detail.

Er zit best wat prijsverschil bij de cateraars op bbq-gebied qua assortiment en mogelijkheden. Alvida is zeker niet de goedkoopste, maar qua service, compleetheid en luxe was het het absoluut waard en zie en proef je wel degelijk de verschillen. Tijdens de bbq is er al door diverse gasten gevraagd naar de naam van de cateraar en hoe ik er aan gekomen was...veel complimenten gehad! Zowel voor een privé gelegenheid als een zakelijke gelegenheid zal ik in de toekomst zeker nog eens gebruik maken van Alvida.

Alvida Catering is het zeker waard gezien de service en de kwaliteit! Net even iets luxer, oog voor detail, aankleding en uitstraling en bijzonder klantgericht.

January 10, 2020
Amsterdam
Tanja Roos
Beoordeling
Wij kijken terug op een geslaagde middag

Het was allemaal prima verzorgd, voldoende voorraad van drank en hapjes en er was tijd door jullie voor de persoonlijke aandacht voor de mensen.

Al met al, een echte aanrader voor heel veel andere mensen om met jullie in zee te gaan voor verdere feestjes, die ongetwijfeld in de toekomst bij PWN weer zullen komen.

September 7, 2020
Laren
PWN
Beoordeling
Complimenten!

Voor de symbolische eerste paal op onze kavel zochten we een cateraar en kwamen we bij Alvida terecht. Het was nogal kort dag maar we werden telefonisch vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Een paar dagen later konden we elkaar op de locatie ontmoeten om een en ander door te spreken. Roy-Alexander was erg vriendelijk, dacht mee over onze wensen en droeg zelf ook goede ideeën aan. Dit hebben wij als erg prettig ervaren. Op de dag van ons event was Alvida netjes op tijd aanwezig om op te bouwen. De bar zag er goed uit, en ook de andere meegebrachte materialen waren netjes en van goede kwaliteit. Het personeel was erg vriendelijk en enthousiast, ook naar onze gasten toe. De hapjes en drankjes waren heerlijk en er werd regelmatig rond gegaan, dus wij en onze gasten kwamen niks tekort.

Wij zijn zeer tevreden over Alvida en blij dat we jullie hebben gevraagd om de catering te verzorgen op deze voor ons bijzondere dag. Het was echt een succes en we hebben tijdens en na afloop nog veel reacties gehad van onze gasten over de gezellige sfeer, de goede catering en het vriendelijke personeel. Complimenten! Wij denken er zeker over na om jullie weer te bellen bij de oplevering van ons huis

January 5, 2020
Zwaanshoek
Jordi en Merel
Beoordeling
Een echte aanrader!

Wij hebben een geweldig trouwfeest gehad, mede dankzij de mannen van Alvida catering. Op zeer korte termijn hebben zij de complete catering voor ons feest overgenomen. Ze nemen de tijd voor je, denken met je mee en hebben aan een half woord genoeg. Ze nemen letterlijk alles uit handen, waardoor wij écht van ons trouwfeest hebben kunnen genieten.

Wij zijn zeer enthousiast over de ontvangst en de heerlijke culinaire hapjes. Een echte aanrader!

January 5, 2020
Haarlem
Mark en Sandra
Beoordeling
De service van de catering en geleverde materialen waren kwalitatief uitstekend!

Voordat ik in contact kwam met Alvida heb ik verschillende andere catering bedrijven aan de telefoon gehad, maar omdat het event nogal kortdag was kregen we overal direct een 'nee' te horen. Het contact met Alvida verliep direct heel soepel (en leuk) en ze gingen kijken wat mogelijk was. En echt alles was mogelijk! Het kon niet gek genoeg, maar gelukkig werd er professioneel gereageerd en werd er een passend voorstel gemaakt waarbij goed geluisterd was naar onze wensen. Alvida catering en events heb ik ervaren als uiterst professioneel en flexibel. De service van de catering en geleverde materialen waren kwalitatief uitstekend! Kortom ik zou Alvida aan iedereen aanraden. Verbeter punten? Geen!

January 10, 2020
Amsterdam
Natascha & Robert
Beoordeling
Heel erg bedankt voor een geweldige dag!

Wat hebben wij genoten van een zeer geslaagd 50ste verjaardagsfeest. Iedereen had het erg naar hun zin. Alles was op en top geregeld en verzorgd. Van het begin tot aan het opruimen van alle spullen. Het team van Alvida weet echt wel, hoe ze zoiets moeten aanpakken. Heel erg bedankt voor een geweldige dag en ik kan alleen maar zeggen: bij een volgend feest, staat Alvida weer bij ons voor de deur.

June 7, 2021
Kudelstaart
Harm en Margret
Beoordeling
Heel erg bedankt Alvida, door jullie werd ons afscheid er een om nooit te vergeten.

Voor het afscheid van het kantoor waar wij gedurende 30 jaar met veel plezier hebben gewerkt hebben wij Alvida ingeschakeld om voor ons een barbecue te verzorgen.

Vanaf het eerste contact is dit goed bevallen en na een vergelijk met andere gelijksoortige event cateraars kwam Alvida als beste uit de bus.

Alles was uitstekend en op tijd geregeld, de medewerkers waren allemaal even vriendelijk en ook op de flexibiliteit viel niks aan te merken. Natuurlijk was ook het eten vers, divers en heerlijk bereid. Heel erg bedankt Alvida, door jullie werd ons afscheid er een om nooit te vergeten.

September 20, 2023
Zoetermeer
Canon Medical Systems Europe
Beoordeling
Heel erg bedankt en tot de volgende keer😊

Op vrijdag hadden wij de bouwvak BBQ van Heijmans Infra Energie op de Coenhavenweg in Amsterdam.
Gelukkig was het droog weer zodat we hebben kunnen genieten van de geweldig verzorgde catering van Alvida Catering & Events.

Ik heb veel complimenten mogen ontvangen over het goede eten, service en aankleding.
We hadden voor een Halal arrangement gekozen en er waren een paar vegetariërs die ook zeer te spreken waren over het vegetarische eten.

Heel erg bedankt en tot de volgende keer😊

September 20, 2023
Amsterdam
Heijmans Infra
Beoordeling
Onze collega’s waren super enthousiast

Nogmaals ontzettend bedankt voor de geslaagde borrel! De collega’s waren super enthousiast en hadden totaal niet verwacht dat er bij de borrel zo groot uitgepakt zou worden.

January 10, 2020
Hilversum
Spinnin' Records
Beoordeling
We hebben het heel gezellig gehad

Er was genoeg heerlijk eten en drinken. En volgens mij hebben we goed geconsumeerd😀

De mannen waren zeer vriendelijk en betrokken bij onze groep vrouwen😀
Een zeer geslaagde avond waar we weer met veel plezier op terug kunnen kijken!

Bedankt voor de goede zorgen! En wellicht tot een volgende keer!

September 7, 2020
Heemstede
Bloemenhove
Beoordeling
Ontzettend bedankt!

We hebben het echt heerlijk gehad.

Het was prachtig geregeld, ontzettend bedankt voor alle lieve zorgen.

January 22, 2020
Wassenaar
Karin & Henry
Beoordeling
Het was in 1 woord grandioos!

Onwijs goed verzorgd. De aankleding alleen al is super. Heerlijke gerechten, fantastisch vlees en vis, zalige salades. Echt iedereen heeft het heel erg naar hun zin gehad!

Dank jullie wel

September 7, 2020
Den Haag
Politie Eenheid
Beoordeling
Alvida is een echte aanrader!

Alvida Catering is een echte aanrader: ze reageren erg snel, leven zich in in je situatie en wensen, denken mee en voegen net dat beetje extra toe, zijn niet duur in vergelijking met de markt, zijn flexibel en heel professioneel.

January 10, 2020
Amsterdam
GWK Travelex
Beoordeling
Hartelijk dank Alvida!

Alvida denkt mee bij de invulling van de catering en geeft op een prettige wijze helder advies. De gasten waren onder de indruk van de goed verzorgde avond. Hartelijk dank Alvida!

January 10, 2020
Amsterdam
AMC
Beoordeling
Ik kan Alvida daarom ook zeker aanraden!

Alvida heeft de catering verzorgd

tijdens ons FlowerTrials event in Rijsenhout. Ik ben zeer te spreken over deze samenwerking. Roy-Alexander en Raoul zijn beide fijn om mee te werken en ze denken met je mee om het evenement tot een succes te maken. Niet geheel onbelangrijk is dat het eten en drinken goed verzorgd en erg lekker was. Ik kan Alvida daarom ook zeker aanraden!

January 10, 2020
Venhuizen
PanAmerican Seed
Beoordeling
We zijn blij en trots dat er zo’n bedrijf in onze gemeente aanwezig is

Alvida Catering is voor ons team een jong en meedenkend bedrijf met super enthousiaste medewerkers met creatieve benadering en ideeën.

Vanuit Citymarketing Haarlemmermeer hebben we voor diverse evenementen via hen catering geregeld. Het was elke keer heel snel, flexibiel, meedenkend en meewerkend! Doordat ze ook graag meedenken en bijna altijd leuke ideeën hebben, was het elke keer weer geslaagd! De enthousiasme is altijd op te merken en dat is zeer fijn werken.

De opdrachten worden stipt en volgens afspraak gerealiseerd. We zijn blij en trots dat er zo’n bedrijf in onze gemeente aanwezig is.

January 10, 2020
Haarlemmermeer
Gemeente
Beoordeling
Wij en onze gasten hebben een fijne borrel gehad

Bedankt voor de prettige samenwerking!
Door jullie professionaliteit, gastvrijheid en heerlijk hapjes hebben onze gasten en wij een fijne borrel gehad.

January 7, 2020
Hoofddorp
Buma Stemra
Beoordeling
Bedankt voor alles!

Alvida Catering & Events heeft onze speciale dag omgetoverd tot een onvergetelijke belevenis. We kwamen bij hen terecht voor ons huwelijksfeest, en vanaf het allereerste contact waren ze buitengewoon behulpzaam. Met slechts een paar weken voorbereidingstijd slaagden ze erin om alles tot in de puntjes te regelen.

Op de dag zelf overtroffen ze onze verwachtingen. Het team was niet alleen stipt op tijd, maar ze brachten ook een ongelooflijke sfeer met zich mee. Hun toewijding aan onze wensen was duidelijk merkbaar, en ze deden er alles aan om ons en onze gasten te verwennen.

Het menu was gewoonweg voortreffelijk. We hadden gekozen voor een plantaardig en duurzaam menu, en de gerechten waren niet alleen heerlijk, maar ook prachtig gepresenteerd. Onze gasten waren verrukt en spraken nog lang na het feest over het eten.

Wat Alvida Catering & Events echt onderscheidt, is de passie die ze in hun werk steken. Ze hebben van ons huwelijksfeest een magische ervaring gemaakt, en we zijn ontzettend dankbaar voor hun inzet. We zullen zeker weer contact met hen opnemen voor toekomstige evenementen. Bedankt voor alles!

September 20, 2023
Den Haag
Dirk-Jan & Anna
Beoordeling
Een grote dankjewel voor jullie allen

Wat een topteam! Afgelopen zaterdag heeft het team van Alvida, onze collega’s en partners een onvergetelijke avond bezorgd! Vanaf het allereerste contact was er direct een klik. Alvida staat open voor alle wensen, denken goed mee en geven professionele adviezen. Zij weten duidelijk waar ze mee bezig zijn! Op de avond zelf was echt alles tot op de puntjes verzorgd. Precies zoals ik het voor ogen had of eigenlijk nog beter! Het team bestaat uit representatieve en hardwerkende dames en heren, wat zijn jullie leuk! Het kerstgevoel zat er meteen bij iedereen in en zo bleef het ook de hele avond. Een grote dankjewel voor jullie allen, ik ben dankbaar dat ik jullie heb leren kennen! Succes met alle toekomstige opdrachten en ik hoop tot ziens!!

January 7, 2020
Almere
Travelcard B.V.
Beoordeling
OP naar een volgende keer!‍

Wij hebben het naar ons zin gehad.

Jullie mannen zijn gelukkig niet weggeregend en -gewaaid en hebben de BBQ prima, met een big smile verzorgd; waarvoor hartelijk dank.

September 7, 2020
Mijdrecht
Mundi Tech
Beoordeling
De fijnste verjaardag ooit

De fijnste verjaardag ooit dankzij Alvida Catering & Events! De catering was super lekker en het personeel was erg behulpzaam bij het omgaan met allerlei zaken zoals decoratie.

January 28, 2023
Haarlem
Marco
Beoordeling
Heel erg bedankt voor de goede zorgen

Zoals ik ook al op de avond zelf aan Roy vertelde, het was boven onze verwachting.

Heel erg bedankt voor de goede zorgen.

January 10, 2020
Amsterdam
Deloitte Accountants
Beoordeling
Wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond!

Vanwege een naderend afscheid van 1 van onze collega’s besloten wij een BBQ te houden op ons dakterras. Via internet kwamen wij bij Alvida uit en zeer snel en attent werd onze aanvraag opgepakt en ingevuld. Er was direct een klik en dit vooral vanwege het volledige “ontzorgen”, want wij zijn een relatief klein bedrijf, waar niemand deze klus erbij kon hebben.  

Op de dag zelf was het gelukkig ook nog uitstekend BBQ-weer en dit gekoppeld aan de prettige samenwerking met de kok en de barvrouw, kunnen wij terugkijken op een zeer geslaagde avond.

January 10, 2020
Schiphol
Jas Forwarding
Beoordeling
Super bedankt!

Wij hebben een leuke openingsborrel gehad en veel genoten.
Alles was goed verzorgd! En we hebben veel complimenten gekregen.

September 7, 2020
Bussum
Martens Art Gallery
Beoordeling
Op de website van Alvida trof ik precies aan wat ik zocht

Voor onze borrel in Amsterdam was ik op zoek naar een

totaal concept, dus zowel catering als aankleding, ook omdat wij vrij laat waren met het opstarten van de organisatie van dit event. Op de website van Alvida trof ik precies aan wat ik zocht.

Omdat de ruimte waar de borrel georganiseerd moest

worden nogal wat beperkingen had, dacht Roy tijdens een afspraak op locatie prima met ons mee. Er moest veel sfeer aangebracht worden en dat is ook helemaal naar wens uitgevoerd.

Ondanks dat de opkomst veel hoger was dan we begroot hadden,

hebben Roy en zijn team zich heel flexibel opgesteld en kon er extra drank en hapjes aangeleverd worden waarbij de kwaliteit helemaal gelijk bleef.

January 10, 2020
Amsterdam
De Persgroep
Beoordeling
Waar vind je dat nog!

Zo fijn hoe professioneel en klantvriendelijk Alvida werkt. Niets is te veel, het eten is heerlijk en er wordt echt met je mee gedacht.

January 6, 2020
Amsterdam
FNV Kiem
Beoordeling

Deze bedrijven hebben een succesvol event gehad

Contact opnemen

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form