VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

WIJ ORGANISEREN 
EVENTS SINDS 2005

ALLES VOOR EEN 
GESLAAGD EVENT

Wij denken
graag met je mee

Compleet verzorgde
catering in 't Gooi

Ontdek waarom klanten kiezen voor Catering van Alvida...

ReferentiesOfferte aanvragen

Compleet verzorgde catering in 't Gooi

Van een culinaire barbecue tot een compleet verzorgde bedrijfsopening, van 30 tot 2.000 gasten, de kwaliteit is bij Alvida samen met het gastheerschap altijd nummer 1. Wij geven je een mooi voorstel waarin het eten en drinken als één compleet geheel bij jouw thema of doel past. Hierbij kun je denken aan mooie wijnen, ontvangstbubbel, gerechten op maat en thema samengesteld.

Wij realiseren jouw feest zoals jij dat wilt thuis, in jullie bedrijfspand of op een externe locatie in de Regio 't Gooi (Laren, Blaricum, Bussum, Huizen, Naarden, Hilversum, Eemnes e.o.)

Borrel receptie arrangement in 't Gooi

Onze borrelarrangementen zijn geschikt voor diverse gelegenheden in 't Gooi, zoals Laren, Blaricum, Huizen en Eemnes. Of je nu een bedrijfsopening, jubileum, relatie-dag of een bijzondere verjaardag in deze regio wilt vieren, bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze borrelarrangementen voegen extra sfeer toe aan al deze feestelijke momenten in 't Gooi en omstreken. Niet alleen zorgen wij voor de catering, maar ook voor alle andere benodigdheden. Onze borrelarrangementen omvatten onder andere een professionele bar, koelingen en vriendelijk personeel dat klaarstaat om jou te bedienen.

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat onze klanten in 't Gooi en omgeving een drukke agenda hebben, daarom nemen wij graag de stress van de feestvoorbereiding uit handen, zodat jij zorgeloos kunt genieten van het feest.

Borrel receptie arrangementen

Barbecue catering
in Blaricum

Wij bieden een volledig verzorgde BBQ catering voor jouw gasten in 't Gooi, met service in onder andere Laren, Blaricum, Huizen en Eemnes. Onze ervaren kok bereidt het door jou geselecteerde sappige vlees of verse vis op de barbecue. Het buffet wordt prachtig opgediend met smakelijke salades, knapperige broodvariëteiten, en huisgemaakte kruidenboter en tapenade.

Het menu voor de barbecue kun je zelf naar wens samenstellen, en je vindt alle opties onderaan deze pagina. Wij staan klaar om jouw barbecue catering in Blaricum ('t Gooi) en omliggende regio tot een smakelijk succes te maken.
Barbecue catering met kok

Voor deze bedrijven verzorgen wij in de Randstad

Catering verzorgd voor Tkb
Event verzorgd voor Improved
Culinaire catering op locatie Gooi
Luxe catering in Laren
Catering in Amsterdam
Kerst catering in Amsterdam

Onze klanten aan het woord

Een grote dankjewel voor jullie allen

Wat een topteam! Afgelopen zaterdag heeft het team van Alvida, onze collega’s en partners een onvergetelijke avond bezorgd! Vanaf het allereerste contact was er direct een klik. Alvida staat open voor alle wensen, denken goed mee en geven professionele adviezen. Zij weten duidelijk waar ze mee bezig zijn! Op de avond zelf was echt alles tot op de puntjes verzorgd. Precies zoals ik het voor ogen had of eigenlijk nog beter! Het team bestaat uit representatieve en hardwerkende dames en heren, wat zijn jullie leuk! Het kerstgevoel zat er meteen bij iedereen in en zo bleef het ook de hele avond. Een grote dankjewel voor jullie allen, ik ben dankbaar dat ik jullie heb leren kennen! Succes met alle toekomstige opdrachten en ik hoop tot ziens!!

Almere
Travelcard B.V.
Alvida is een echte aanrader!

Alvida Catering is een echte aanrader: ze reageren erg snel, leven zich in in je situatie en wensen, denken mee en voegen net dat beetje extra toe, zijn niet duur in vergelijking met de markt, zijn flexibel en heel professioneel.

Amsterdam
GWK Travelex
Hartelijk dank Alvida!

Alvida denkt mee bij de invulling van de catering en geeft op een prettige wijze helder advies. De gasten waren onder de indruk van de goed verzorgde avond. Hartelijk dank Alvida!

Amsterdam
AMC
Bekijk hier alle referenties ‣
Vrijblijvende offerte aanvragen

Dankjewel! Je offerte aanvraag is ontvangen.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Oops! Something went wrong while submitting the form