VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

WIJ ORGANISEREN 
EVENTS SINDS 2005

ALLES VOOR EEN 
GESLAAGD EVENT

Wij denken
graag met je mee

Compleet verzorgde
catering in Haarlem

Ontdek waarom klanten kiezen voor Catering van Alvida...

ReferentiesOfferte aanvragen

Compleet verzorgde catering in Haarlem

Met plezier stellen we je voor aan Alvida Catering & Events, jouw vertrouwde full-service cateraar in het sfeervolle Haarlem en omstreken. Bij Alvida begrijpen we dat de keuze van de juiste cateraar de sleutel is tot het succes van elk evenement. Daarom bieden we een scala aan culinaire mogelijkheden en professionele diensten die perfect aansluiten op de unieke behoeften van de Haarlemse gemeenschap.

Catering in Haarlem
Of je nu een evenement organiseert in het historische stadscentrum van Haarlem, in de prachtige parken, of in de omliggende gebieden zoals Bloemendaal of Heemstede, Alvida Catering & Events is jouw lokale partner voor hoogwaardige catering in Haarlem. Onze naam staat synoniem voor smaak, kwaliteit en een uitstekende service, en we zijn er trots op deel uit te maken van de Haarlemse culinaire scene.

Veelzijdige Mogelijkheden
Of je nu een intiem diner met vrienden en familie plant, een bedrijfsevenement organiseert, of een speciale gelegenheid zoals een huwelijk of jubileum viert, Alvida heeft een uitgebreid assortiment van gerechten en hapjes om aan jouw wensen te voldoen. We begrijpen dat elk evenement uniek is, en we passen onze cateringdiensten aan om aan jouw specifieke verwachtingen te voldoen.

Lokale Expertise
Met onze diepgewortelde betrokkenheid in de Haarlemse gemeenschap brengen we een schat aan lokale expertise met ons mee. Ons team van ervaren chefs en bedienend personeel zorgt voor een naadloze en persoonlijke ervaring voor jou en jouw gasten.

Geschikt voor Elke Gelegenheid
Of het nu gaat om een bedrijfslunch, een huwelijksreceptie, een verjaardagsfeest, of een ander speciaal moment, Alvida Catering & Events is de perfecte partner voor jouw cateringbehoeften in Haarlem. Wij begrijpen de diversiteit van evenementen in deze prachtige stad en bieden maatwerkoplossingen die de geest van Haarlem weerspiegelen.

Kortom, als je op zoek bent naar eersteklas catering in Haarlem en omgeving, zoek dan niet verder dan Alvida Catering & Events. Wij combineren culinair vakmanschap met lokale expertise om van jouw evenement een groot succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom wij de eerste keuze zijn voor catering in Haarlem. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke culinaire ervaring te creëren die de smaakpapillen van jouw gasten zal prikkelen.

Sfeerimpressies van verzorgde catering in Haarlem

Opbouw kerstfeest met decoratie
Verzorgde walking dinner
Culinaire borrelhapjes op foodbar
Verse gemaakte vitello tonata
Verjaardagsfeest in de tuin
Bruiloft op eigen locatie
Culinair eten verzorgd door Alvida Catering & Events
Culinair bedrijfsfeest in de avond
Bekijk meer sfeerimpressies ⇢Offerte aanvragen ⇢

Onze Haarlemse klanten aan het woord

De fijnste verjaardag ooit

De fijnste verjaardag ooit dankzij Alvida Catering & Events! De catering was super lekker en het personeel was erg behulpzaam bij het omgaan met allerlei zaken zoals decoratie.

Haarlem
Marco
Een echte aanrader!

Wij hebben een geweldig trouwfeest gehad, mede dankzij de mannen van Alvida catering. Op zeer korte termijn hebben zij de complete catering voor ons feest overgenomen. Ze nemen de tijd voor je, denken met je mee en hebben aan een half woord genoeg. Ze nemen letterlijk alles uit handen, waardoor wij écht van ons trouwfeest hebben kunnen genieten.

Wij zijn zeer enthousiast over de ontvangst en de heerlijke culinaire hapjes. Een echte aanrader!

Haarlem
Mark en Sandra
Binnen een ruime maand hadden ze alles goed geregeld

Wat hebben wij een ontzettend leuk feest in station Bloemendaal met de organisatie van Alvida gehad. Binnen een ruime maand hadden ze alles goed geregeld.
Top waren de hapjes, de cocktailbar van Raoul (lekker) en de kaaskar met verschillende soorten kazen incl. klein portje van Roy-Alexander
viel bij de gasten erg in de smaak. Niet te vergeten de bediening die goed voor iedereen zorgden en aardig waren voor iedereen.
Ondertussen werden cadeaus aangenomen en konden wij ons richten op de gasten en.....dansen!!

Haarlem
Inge & Jantinus
Bekijk hier alle referenties ‣
Vrijblijvende offerte aanvragen

Dankjewel! Je offerte aanvraag is ontvangen.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Oops! Something went wrong while submitting the form