Laat Alvida Catering & Events je Bedrijfsfeest Betoveren met een Magisch Kersttintje!

Geplaatst door:

11/21/2023 10:08

Simone

Het einde van het jaar nadert snel en wat is er beter dan de feestelijke sfeer van kerst om het bedrijfsjaar in stijl af te sluiten? Alvida Catering & Events staat klaar om jouw kerst bedrijfsfeest onvergetelijk te maken. Met ons toegewijde team en een scala aan betoverende arrangementen, brengen wij de magie van de feestdagen naar jouw bedrijf. Lees snel verder en ontdek hoe wij jouw kerst bedrijfsfeest omtoveren tot een waar winter wonderland!

KERSTBORREL POPULAIR: Een Toost op Succes!

Onze populaire kerstborrel arrangementen zorgen voor een feestelijke sfeer waar collega's kunnen proosten op het afgelopen jaar en uitkijken naar wat de toekomst brengt. Met smaakvolle hapjes, sprankelende drankjes en een feestelijke ambiance wordt de kerstborrel een onvergetelijke gelegenheid. Laat ons de details regelen, zodat jij en je team volop kunnen genieten van de festiviteiten!

Klik hier voor het arrangement


KERST WINTER KOEK EN ZOPIE: Warmte en Gezelligheid

Verwelkom je gasten met een warm welkom tijdens ons Kerst Winter Koek en Zopie arrangement. Denk aan sfeervolle vuurkorven, de geur van winterse lekkernijen en heerlijke drankjes om op te warmen. Dit arrangement geeft een knus gevoel, perfect voor een informeel samenzijn waar collega's kunnen genieten van elkaars gezelschap in een winterse setting.

Bekijk hier meer informatie

WINTER WONDERLAND BBQ: Grill & Chill in de Kou!

Verras je team met een unieke ervaring door een Winter Wonderland BBQ te organiseren. Ja, je leest het goed, een BBQ in de winter! Laat ons je overtuigen dat dit mogelijk is met smaakvolle gerechten die perfect passen bij het winterseizoen. Denk aan gegrilde lekkernijen, warme sauzen en vuurkorven die voor een gezellige sfeer zorgen. Een winterbarbecue om nooit te vergeten!

Meer weten over de inhoud? Klik hier

KERST WINTER FOODMARKET: Culinaire Verwennerij!

Wil je echt uitpakken? Kies dan voor ons Kerst Winter Foodmarket arrangement. Een culinaire reis langs diverse kraampjes met heerlijke gerechten en lekkernijen. Laat je gasten genieten van een unieke smaakervaring en creëer een gezellige marktsfeer op jouw bedrijfsfeest. De Kerst Winter Foodmarket is dé manier om de smaakpapillen te verwennen en tegelijkertijd een feestelijke ambiance te creëren.

Bekijk hier de mogelijkheden

Laat Alvida Catering & Events je begeleiden bij het organiseren van het perfecte kerst bedrijfsfeest. Of je nu kiest voor een sfeervolle borrel, een winterse BBQ, of een uitgebreide foodmarket, wij staan garant voor een onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en geef je bedrijf het kerstfeest dat het verdient. Samen maken we van jouw bedrijfsfeest een magisch evenement! 🎄✨

Klik hier om direct een offerte te ontvangen!