GRATIS OFFERTE
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Jouw event wordt een unieke beleving

Ontdek waarom klanten kiezen voor Catering van Alvida...

ReferentiesOfferte aanvragen
Coronaproof evenement organiseren

JOUW EVENT TOT EEN SPRANKELENDE BELEVING

PRIVATE events

Bij Alvida Catering & Events zijn we gespecialiseerd in het creëren van unieke en opvallende particuliere evenementen die de aandacht van de gasten trekken. 

Maak van je volgende privéfeest of evenement iets bijzonders - een die je gasten zich nog jaren zullen herinneren! Ervaar de vreugde van smaakvolle en vers gemaakte gerechten, afgestemd op jouw wensen en smaak. Maak van je evenement een heerlijke aangelegenheid die zeker een blijvende indruk zal achterlaten bij familie, vrienden en kennissen. Van uitgebreide walking dinner tot wereld foodfestival in jouw tuin, je kunt ervoor zorgen dat jij en je gasten de perfecte gelegenheid hebben om in alle comfort te genieten van de geneugten van Alvida’s verfijnde keuken en heerlijke dranken.

WAT WIJ DOEN

Event ontwerp

Laat ons jouw visie tot leven brengen! Wij maken evenementen op maat, afgestemd op bestemming, budget en stijl. Van ontwerp tot voltooiing houdt ons deskundige ontwerpteam zich bezig met alle belangrijke zaken.


OPTIONEEL:
CONCEPT ONTWERP
EVENT BRANDING
VLOERPLAN ONTWERP
DRUKWERK ONTWERP ZOALS
UITNODIGINGEN, ONTWERP
DECOR ONTWERP
BLOEM DECORATIE

Event planning

Ons ervaren team van professionals zal nauwgezet elk detail beheren, van locatieonderzoek en contracten tot boekingen, reserveringen, gastenbeheer en budgetmaximalisatie - om je evenement echt speciaal te maken.


OPTIONEEL:
FOTOGRAFIE
VIDEO PRODUCTIE
BUDGET MANAGEMENT
GASTENLIJST ONDERHOUD
MEDEWERKERS & BEVEILIGING
ENTERTAINMENT
VERHUUR VAN LINNEN & MEUBELS 
EXTERNE LEVERANCIERS

Event realisatie

Ons geweldige netwerk van vertrouwde leveranciers betekent dat bijna niets onmogelijk is. Van aangepaste decors tot zeldzame verhuur en persoonlijke diensten, wij zorgen ervoor dat jouw project perfect verloopt - hoe groot de uitdaging ook is!

OPTIONEEL:
EVENT COORDINATIE
MANAGEMENT TER PLAATSE
BOEKINGEN & RESERVERINGEN
ETEN & DRINKEN
MEDEWERKERS & BEVEILIGING
TRANSPORT & LOGISTIEK
LICHT, GELUID EN AUDIO VISUEEL

WAT VOOR EVENTS 
WIJ VERZORGEN

Bruiloft catering

Verjaardag catering

Tuinfeest

Jubileum

Housewarming

Andere gelegenheid

GEREALISEERDE EVENTS

180 gasten

Verjaardagsfeest in de Tuin

Particulier, Bentveld / Aerdenhout

Het hoogtepunt van de dag? Een opzwepende coverband die de gasten liet swingen op de lekkerste hits. De feestvreugde werd verder verhoogd door onze betoverende cocktailbar, waar verrukkelijke gin-tonics werden geserveerd en een open bar met een ruime keuze aan drankjes. Als kers op de taart werden er culinaire borrelhapjes geserveerd, die stuk voor stuk ware smaakexplosies waren. Dit feest was niet alleen een viering, maar een herinnering aan de vreugde van het leven. Een dag vol gelach, muziek, smaak en samenhorigheid, die iedereen nog lang zal koesteren.

Een GOED evenement begint met kwalitatief eten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Dankjewel! Je offerte aanvraag is ontvangen.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Oops! Something went wrong while submitting the form