WIJ ORGANISEREN 
EVENTS SINDS 2005

ALLES VOOR EEN 
GESLAAGD EVENT

Wij denken
graag met je mee

Gerealiseerde eventcatering

partyservice laren, catering den haag, partycatering heemstede

halal catering, halal amsterdam, catering halal amsterdam, partycatering halal

Ontdek waarom klanten kiezen voor Catering van Alvida...

ReferentiesOfferte aanvragen

Gerealiseerde evenementen

Bij Alvida Catering & Events zijn we er trots op dat we dromen realiseren en doelen overtreffen. Onze 'Cases' pagina is een venster naar de magische momenten die we hebben gecreëerd voor onze gewaardeerde klanten. Of het nu gaat om een intiem privéfeest of een grootschalig bedrijfsevenement, we streven altijd naar perfectie.

Zakelijk event
150 gasten
Bedrijfsopening
Duif International

Bedrijfsopening

Duif International, Warmond

Alvida heeft met een ongeëvenaarde toewijding een buitengewone culinaire ervaring gecreëerd voor Duif International. De 150 uitverkoren gasten werden bij aankomst verwelkomd met sprankelende glazen cava, waarmee de toon werd gezet voor een onvergetelijke avond. Luxueuze hapjes, bereid met de fijnste ingrediënten, werden geserveerd, vergezeld van een zorgvuldig samengestelde drankselectie die naadloos aansloot bij de gerechten. Het professionele en attente personeel ter plaatse zorgde voor een naadloze en gastvrije ervaring.

Particulier event
180 gasten
Verjaardag
Verjaardagsfeest Bentveld

Verjaardagsfeest in de Tuin

Particulier, Bentveld / Aerdenhout

Het hoogtepunt van de dag? Een opzwepende coverband die de gasten liet swingen op de lekkerste hits. De feestvreugde werd verder verhoogd door onze betoverende cocktailbar, waar verrukkelijke gin-tonics werden geserveerd en een open bar met een ruime keuze aan drankjes. Als kers op de taart werden er culinaire borrelhapjes geserveerd, die stuk voor stuk ware smaakexplosies waren. Dit feest was niet alleen een viering, maar een herinnering aan de vreugde van het leven. Een dag vol gelach, muziek, smaak en samenhorigheid, die iedereen nog lang zal koesteren.

Zakelijk event
1000 gasten
Beurs
PanAmerican Seed

Pop-up foodcorner

PanAmerican Seed - Flowertrials beurs

Alvida verzorgt en organiseert jaarlijks voor PanAmerican Seed tijdens de Flowertrials beurs de Eat & Meet area met elke dag een wisselend menu gebaseerd op streetfood concept.

Zakelijk event
160 gasten
Personeelsfeest
Cocensus

Tropical personeelsfeest

Cocensus, Heemskerk

Stel je voor: de zon straalt aan een strakblauwe hemel, de geur van tropische bloemen in de lucht, en je staat op het punt om deel te nemen aan een personeelsfeest dat al je zintuigen zal prikkelen. Dat is precies wat je kunt verwachten bij ons culinaire tropische personeelsfeest, georganiseerd door Alvida Catering & Events.

Zakelijk event
3000 gasten
Jubileum 
De Ree Holland

Bedrijfsjubileum 100 jaar

De Ree Holland, Lisse

Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat bruiste ons bedrijf van activiteiten, gelach en samenhorigheid. Het hoogtepunt van de viering was onze fascinerende rondleiding door de rijke geschiedenis van De Ree. Terwijl we door de gangen van ons bedrijf wandelden, werden de genodigden ondergedompeld in de wereld van de bloembollen. Van smaakvolle hapjes tot verrukkelijke maaltijden, onze catering was een eerbetoon aan onze passie voor kwaliteit en gastvrijheid.

Zakelijk event
250 gasten
Relatie event
Decowraps

Bedrijfsfeest All-in

DecoWraps Europe, Aalsmeer

Alvida heeft DecoWraps in de watten gelegd met een adembenemend Zuid-Amerikaans feestmaal, compleet met bruisende cocktailtaps en een uitgebreide selectie aan verleidelijke foodstands. De avond barstte van de smaaksensaties en culinaire magie, waar gasten werden meegenomen op een smakelijke reis vol opwinding en verrukking. Het was een waarlijk feest voor de zintuigen!

Deze bedrijven hebben een succesvol event gehad

Contact opnemen

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form