VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

WIJ ORGANISEREN 
EVENTS SINDS 2005

ALLES VOOR EEN 
GESLAAGD EVENT

Wij denken
graag met je mee

Compleet verzorgde
catering in Amstelveen

Ontdek waarom klanten kiezen voor Catering van Alvida...

ReferentiesOfferte aanvragen

Compleet verzorgde catering in Amstelveen e.o.

Van sfeervolle culinaire barbecues tot volledig verzorgde bedrijfsopeningen, of je nu een intieme bijeenkomst van 50 personen hebt of een groots evenement met 2,000 gasten plant, bij Alvida in Amstelveen staat kwaliteit altijd op nummer 1, samen met ons gastheerschap.

Wij begrijpen dat elk evenement uniek is, daarom bieden wij een voorstel op maat waarbij het eten en drinken perfect aansluiten bij jouw specifieke thema of doel. Denk hierbij aan zorgvuldig geselecteerde wijnen, een feestelijke ontvangstbubbel, op maat gemaakte gerechten en thematische samenstellingen.

Of je nu in het groene Amstelveen-Zuid, het levendige Stadshart, het charmante Keizer Karelpark, of een andere prachtige wijk van Amstelveen jouw evenement organiseert, Alvida staat paraat om jouw feestelijke visie werkelijkheid te maken. Of het nu thuis is, in je bedrijfspand of op een externe locatie in de regio Amstelveen en omstreken, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Laat ons weten hoe wij jouw evenement kunnen verrijken met onze culinaire expertise en gastvrijheid. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en ontdek de mogelijkheden voor jouw speciale gelegenheid.

Voor deze bedrijven verzorgen wij in de Regio Amstelveen

Onze opdrachtgevers uit de Regio aan het woord

Hartelijk dank Alvida!

Alvida denkt mee bij de invulling van de catering en geeft op een prettige wijze helder advies. De gasten waren onder de indruk van de goed verzorgde avond. Hartelijk dank Alvida!

Amsterdam
AMC
Heel erg bedankt voor de goede zorgen

Zoals ik ook al op de avond zelf aan Roy vertelde, het was boven onze verwachting.

Heel erg bedankt voor de goede zorgen.

Amsterdam
Deloitte Accountants
Alvida is een echte aanrader!

Alvida Catering is een echte aanrader: ze reageren erg snel, leven zich in in je situatie en wensen, denken mee en voegen net dat beetje extra toe, zijn niet duur in vergelijking met de markt, zijn flexibel en heel professioneel.

Amsterdam
GWK Travelex
Bekijk hier alle referenties ‣
Vrijblijvende offerte aanvragen

Dankjewel! Je offerte aanvraag is ontvangen.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Oops! Something went wrong while submitting the form