VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN
Coronaproof evenement organiseren

JOUW EVENT TOT EEN SPRANKELENDE BELEVING

Business events

Bij Alvida Catering & Events zijn we gespecialiseerd in het creëren van unieke en opvallende zakelijke evenementen die de aandacht van de gasten trekken.

Ons team van ervaren professionals weet hoe ze zeer succesvolle evenementen moeten organiseren die iedereen aan het praten krijgen. We besteden veel aandacht aan details, van zorgvuldige menukeuze tot het kiezen van accenten en kleurenpaletten - aan alles is gedacht. Met ons als evenementen planners kun je er zeker van zijn dat je bedrijfsevenement een onvergetelijke aangelegenheid wordt!

WAT WIJ DOEN

Event ontwerp

Laat ons jouw visie tot leven brengen! Wij maken evenementen op maat, afgestemd op bestemming, budget en stijl. Van ontwerp tot voltooiing houdt ons deskundige ontwerpteam zich bezig met alle belangrijke zaken.


OPTIONEEL:
CONCEPT ONTWERP
EVENT BRANDING
VLOERPLAN ONTWERP
DRUKWERK ONTWERP ZOALS
UITNODIGINGEN, ONTWERP
DECOR ONTWERP
BLOEM DECORATIE

Event planning

Ons ervaren team van professionals zal nauwgezet elk detail beheren, van locatieonderzoek en contracten tot boekingen, reserveringen, gastenbeheer en budgetmaximalisatie - om je evenement echt speciaal te maken.


OPTIONEEL:
FOTOGRAFIE
VIDEO PRODUCTIE
BUDGET MANAGEMENT
GASTENLIJST ONDERHOUD
MEDEWERKERS & BEVEILIGING
ENTERTAINMENT
VERHUUR VAN LINNEN & MEUBELS 
EXTERNE LEVERANCIERS

Event realisatie

Ons geweldige netwerk van vertrouwde leveranciers betekent dat bijna niets onmogelijk is. Van aangepaste decors tot zeldzame verhuur en persoonlijke diensten, wij zorgen ervoor dat jouw project perfect verloopt - hoe groot de uitdaging ook is!

OPTIONEEL:
EVENT COORDINATIE
MANAGEMENT TER PLAATSE
BOEKINGEN & RESERVERINGEN
ETEN & DRINKEN
MEDEWERKERS & BEVEILIGING
TRANSPORT & LOGISTIEK
LICHT, GELUID EN AUDIO VISUEEL

WAT VOOR EVENTS 
WIJ VERZORGEN

Bedrijfsfeest

Bedrijfsopening

Beurscatering

Jubileum

Personeelsfeest

Receptie

Relatie / klant event

Andere gelegenheid

GEREALISEERDE EVENTS

1000 gasten

Pop-up foodcorner

PanAmerican Seed - Flowertrials beurs

Alvida verzorgt en organiseert jaarlijks voor PanAmerican Seed tijdens de Flowertrials beurs de Eat & Meet area met elke dag een wisselend menu gebaseerd op streetfood concept.

160 gasten

Tropical personeelsfeest

Cocensus

Tijdens een zomerse dag heerlijk genieten met collega's van een culinaire tropisch personeelsfeest, inclusief heerlijk eten, drinken en verfrissende Gin & Tonics.

200 gasten

Thema Bedrijfsfeest

Paphos

Las Vegas casino vibes op locatie, plus een smakelijke culinaire foodmarket met bar verzorgd in Amsterdam voor 200 medewerkers.

3000 gasten

Bedrijfsjubileum 100 jaar

De Ree Holland

In 2019 bestond de Ree 100 jaar en dat moest natuurlijk goed gevierd worden. De gehele dag was er een rondleiding met catering, en in de avond een feest voor al het personeel.

200 gasten

Opening nieuw pand

BumaStemra

Alvida heeft voor Buma Stemra een culinaire borrel tbv de opening van het nieuwe pand in hoofddorp georganiseerd inclusief bediening, bar en glas luxe bubbels bij ontvangst.

250 gasten

Bedrijfsfeest

DecoWraps Europe

Alvida heeft voor DecoWraps een walking dinner met Zuid-Amerikaanse gerechten, cocktail taps en aanvullende foodstands verzorgd.

165 gasten

Bedrijfsopening

Hizi Hair Hoofdkantoor

Alvida heeft voor Hizi Hair het gehele event verzorgd o.a. de decoratie, borrel met fingerfood, feestelijke ballonnen en ontvangst met bubbel.

Een GOED evenement begint met kwalitatief eten.

Onze klanten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Dankjewel! Je offerte aanvraag is ontvangen.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Oops! Something went wrong while submitting the form