GRATIS OFFERTE
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Jouw event wordt een unieke beleving

Ontdek waarom klanten kiezen voor Catering van Alvida...

ReferentiesOfferte aanvragen
Coronaproof evenement organiseren

Bij Alvida Catering & Events zijn we gespecialiseerd in het creëren van unieke en opvallende zakelijke evenementen die de aandacht van de gasten trekken.

Ons team van ervaren professionals weet hoe ze zeer succesvolle evenementen moeten organiseren die iedereen aan het praten krijgen. We besteden veel aandacht aan details, van zorgvuldige menukeuze tot het kiezen van accenten en kleurenpaletten - aan alles is gedacht. Met ons als evenementen planners kun je er zeker van zijn dat je bedrijfsevenement een onvergetelijke aangelegenheid wordt!

Foodmarket

Beleef een unieke ervaring door een bruisende foodmarket te organiseren, met sfeervolle eettentjes! Ontdek meer over deze smaakvolle avontuur.

Relatie / klant event

Versterk je zakelijke relaties met een exclusief relatie-event, professioneel en met oog voor detail verzorgd door Alvida Catering & Events. Ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen een onvergetelijke ervaring voor je klanten te creëren.

Receptie

Maak van jouw bedrijfsreceptie een onvergetelijk hoogtepunt met de creatieve en zorgvuldige organisatie door Alvida Catering & Events. Ontdek de unieke manieren waarop we een memorabele ervaring voor jouw gasten kunnen creëren.

Bedrijfsopening

Maak van jouw bedrijfsopening een gedenkwaardig moment met de stijlvolle en professionele ondersteuning van Alvida Catering & Events. Verken hoe we samen een openingsevenement kunnen creëren dat jouw bedrijf op de kaart zet.

Jubileum

Vier het mijlpaal moment van jouw bedrijfsjubileum met de onvergetelijke flair en expertise van Alvida Catering & Events. Duik samen met ons in de mogelijkheden om een jubileumfeest te organiseren, zodat deze perfect wordt!

Beurscatering

Laat jouw beurs uitblinken met de uitzonderlijke beurscatering van Alvida Catering & Events. Ontdek hoe we bezoekers kunnen verrassen met culinaire hoogstandjes en een onvergetelijke gastervaring kunnen bieden.

Bedrijfsfeest

Breng je team dichter bij elkaar met een spetterend bedrijfsfeest, vakkundig georganiseerd door Alvida Catering & Events. Duik in de mogelijkheden en laat ons je helpen een avond vol plezier en verbinding te creëren.

WAT VOOR EVENTS 
WIJ VERZORGEN

Bourgondische Foodmarket met bar

Onze foodmarket arrangementen zijn voor veel verschillende gelegenheden in te zetten. Zowel zakelijk als prive valt onze foodmarket erg in de smaak. Denk hierbij aan de opening van een nieuw bedrijfspand, personeelsfeest, relatie-event of onvergetelijk tuinfeest voor jullie huwelijk, jubileum, je verjaardag of ieder andere gelegenheid waar je zowel culiniar van wilt genieten als een te gekke dag aan wilt beleven.

Bourgondische Foodmarket met bar

Barbecue met kok

Een compleet verzorgde bbq catering voor al jouw genodigden. Onze kok bereid het door jouw gekozen malse vlees of vis op de barbecue en het buffet zal mooi worden opgemaakt met heerlijke salades, knapperige broodsoorten en huisgemaakte kruidenboter en tapenade.

Barbecue met kok

Compleet verzorgd zomerfeest

Onze all in zomerfeesten zijn voor veel verschillende gelegenheden in te zetten. Zowel zakelijk als prive vallen onze compleet verzorgde zomerfeesten erg in de smaak. Denk hierbij aan de opening van een nieuw bedrijfspand, personeelsfeest, relatie-event of onvergetelijk tuinfeest voor jullie huwelijk, jubileum, je verjaardag of ieder andere gelegenheid waar je zowel culinair van wilt genieten als een te gekke dag aan wilt beleven. 

Compleet verzorgd zomerfeest

Onze culinaire borrel arrangementen

Onze borrelarrangementen zijn voor veel verschillende gelegenheden in te zetten. Of je nu de opening van je bedrijf wilt vieren, een jubileum, een relatie-dag of een speciale verjaardag wilt organiseren, niks is ons te gek.Al deze feestelijke momenten worden nog feestelijker met onze borrelarrangementen.

Onze culinaire borrel arrangementen

Borrel avondfeesten

Onze compleet verzorgde avond feesten in thema zijn voor veel verschillende gelegenheden in te zetten. Zowel zakelijk als privé vallen onze thema feesten erg in de smaak. Denk hierbij aan de opening van een nieuw bedrijfspand, personeelsfeest, relatie-event of onvergetelijk tuinfeest voor jullie huwelijk, jubileum, je verjaardag of ieder andere gelegenheid waar je zowel culinair van wilt genieten als een te gekke dag aan wilt beleven.

Borrel avondfeesten

Buffet Catering

Heerlijk genieten van een uitgebreid, vers bereid buffet? Kies dan voor de all-in verzorgde buffeten van Alvida Catering.Al onze luxe buffetten zijn te bestellen vanaf minimaal 50 personen.Heeft u specifieke wensen, neem dan even contact op zodat we samen met u een passend buffet kunnen samenstellen.

Buffet Catering

Plant-Based Vegetarische catering

Onze plantaardige cateringopties zijn ontworpen om de meest veeleisende smaakpapillen tevreden te stellen, en ze zijn geschikt voor een breed scala aan evenementen, of het nu gaat om een chic bedrijfsdiner, een feestelijke bruiloft, een informele bijeenkomst of een zakelijk evenement.

Plant-Based Vegetarische catering

GEREALISEERDE EVENTS

150 gasten

Bedrijfsopening

Duif International, Warmond

Alvida heeft met een ongeëvenaarde toewijding een buitengewone culinaire ervaring gecreëerd voor Duif International. De 150 uitverkoren gasten werden bij aankomst verwelkomd met sprankelende glazen cava, waarmee de toon werd gezet voor een onvergetelijke avond. Luxueuze hapjes, bereid met de fijnste ingrediënten, werden geserveerd, vergezeld van een zorgvuldig samengestelde drankselectie die naadloos aansloot bij de gerechten. Het professionele en attente personeel ter plaatse zorgde voor een naadloze en gastvrije ervaring.

1000 gasten

Pop-up foodcorner

PanAmerican Seed - Flowertrials beurs

Alvida verzorgt en organiseert jaarlijks voor PanAmerican Seed tijdens de Flowertrials beurs de Eat & Meet area met elke dag een wisselend menu gebaseerd op streetfood concept.

160 gasten

Tropical personeelsfeest

Cocensus, Heemskerk

Stel je voor: de zon straalt aan een strakblauwe hemel, de geur van tropische bloemen in de lucht, en je staat op het punt om deel te nemen aan een personeelsfeest dat al je zintuigen zal prikkelen. Dat is precies wat je kunt verwachten bij ons culinaire tropische personeelsfeest, georganiseerd door Alvida Catering & Events.

3000 gasten

Bedrijfsjubileum 100 jaar

De Ree Holland, Lisse

Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat bruiste ons bedrijf van activiteiten, gelach en samenhorigheid. Het hoogtepunt van de viering was onze fascinerende rondleiding door de rijke geschiedenis van De Ree. Terwijl we door de gangen van ons bedrijf wandelden, werden de genodigden ondergedompeld in de wereld van de bloembollen. Van smaakvolle hapjes tot verrukkelijke maaltijden, onze catering was een eerbetoon aan onze passie voor kwaliteit en gastvrijheid.

250 gasten

Bedrijfsfeest All-in

DecoWraps Europe, Aalsmeer

Alvida heeft DecoWraps in de watten gelegd met een adembenemend Zuid-Amerikaans feestmaal, compleet met bruisende cocktailtaps en een uitgebreide selectie aan verleidelijke foodstands. De avond barstte van de smaaksensaties en culinaire magie, waar gasten werden meegenomen op een smakelijke reis vol opwinding en verrukking. Het was een waarlijk feest voor de zintuigen!

Een GOED evenement begint met kwalitatief eten.

Onze klanten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Dankjewel! Je offerte aanvraag is ontvangen.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Oops! Something went wrong while submitting the form