GRATIS OFFERTE
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Jouw event wordt een unieke beleving

Ontdek waarom klanten kiezen voor Catering van Alvida...

ReferentiesOfferte aanvragen
Coronaproof evenement organiseren

Bij Alvida Catering & Events zijn we gespecialiseerd in het creëren van unieke en opvallende zakelijke evenementen die de aandacht van de gasten trekken.

Ons team van ervaren professionals weet hoe ze zeer succesvolle evenementen moeten organiseren die iedereen aan het praten krijgen. We besteden veel aandacht aan details, van zorgvuldige menukeuze tot het kiezen van accenten en kleurenpaletten - aan alles is gedacht. Met ons als evenementen planners kun je er zeker van zijn dat je bedrijfsevenement een onvergetelijke aangelegenheid wordt!

WAT WIJ DOEN

Event ontwerp

Laat ons jouw visie tot leven brengen! Wij maken evenementen op maat, afgestemd op bestemming, budget en stijl. Van ontwerp tot voltooiing houdt ons deskundige ontwerpteam zich bezig met alle belangrijke zaken.


OPTIONEEL:
CONCEPT ONTWERP
EVENT BRANDING
VLOERPLAN ONTWERP
DRUKWERK ONTWERP ZOALS
UITNODIGINGEN, ONTWERP
DECOR ONTWERP
BLOEM DECORATIE

Event planning

Ons ervaren team van professionals zal nauwgezet elk detail beheren, van locatieonderzoek en contracten tot boekingen, reserveringen, gastenbeheer en budgetmaximalisatie - om je evenement echt speciaal te maken.


OPTIONEEL:
FOTOGRAFIE
VIDEO PRODUCTIE
BUDGET MANAGEMENT
GASTENLIJST ONDERHOUD
MEDEWERKERS & BEVEILIGING
ENTERTAINMENT
VERHUUR VAN LINNEN & MEUBELS 
EXTERNE LEVERANCIERS

Event realisatie

Ons geweldige netwerk van vertrouwde leveranciers betekent dat bijna niets onmogelijk is. Van aangepaste decors tot zeldzame verhuur en persoonlijke diensten, wij zorgen ervoor dat jouw project perfect verloopt - hoe groot de uitdaging ook is!

OPTIONEEL:
EVENT COORDINATIE
MANAGEMENT TER PLAATSE
BOEKINGEN & RESERVERINGEN
ETEN & DRINKEN
MEDEWERKERS & BEVEILIGING
TRANSPORT & LOGISTIEK
LICHT, GELUID EN AUDIO VISUEEL

WAT VOOR EVENTS 
WIJ VERZORGEN

Bedrijfsfeest

Bedrijfsopening

Beurscatering

Jubileum

Personeelsfeest

Receptie

Relatie / klant event

Andere gelegenheid

Kerstfeest op locatie

Samen met je collega's genieten van een culinair goed verzorgd bedrijfsfeest? Dan zit je bij ons goed. Al onze onderstaande arrangementen zijn inclusief personeel, bar en biertap, (foodstands), benodigde materialen en kerstdecoratie. Onze kerstarrangementen zijn te bestellen vanaf minimaal 50 personen.

Kerstfeest op locatie

Nieuwjaarsborrel

Vanaf 50 personen kunnen we je voorzien van alles wat je nodig hebt om van je nieuwjaarsfeest een onvergetelijke dag of avond te maken! Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze nieuwjaarsborrelpakketten.

Nieuwjaarsborrel

Compleet verzorgd zomerfeest

Onze all in zomerfeesten zijn voor veel verschillende gelegenheden in te zetten. Zowel zakelijk als prive vallen onze compleet verzorgde zomerfeesten erg in de smaak. Denk hierbij aan de opening van een nieuw bedrijfspand, personeelsfeest, relatie-event of onvergetelijk tuinfeest voor jullie huwelijk, jubileum, je verjaardag of ieder andere gelegenheid waar je zowel culinair van wilt genieten als een te gekke dag aan wilt beleven. 

Compleet verzorgd zomerfeest

Buffet Catering

Heerlijk genieten van een uitgebreid, vers bereid buffet? Kies dan voor de all-in verzorgde buffeten van Alvida Catering.Al onze luxe buffetten zijn te bestellen vanaf minimaal 50 personen.Heeft u specifieke wensen, neem dan even contact op zodat we samen met u een passend buffet kunnen samenstellen.

Buffet Catering

Barbecue met kok

Een compleet verzorgde bbq catering voor al jouw genodigden. Onze kok bereid het door jouw gekozen malse vlees of vis op de barbecue en het buffet zal mooi worden opgemaakt met heerlijke salades, knapperige broodsoorten en huisgemaakte kruidenboter en tapenade.

Barbecue met kok

Onze culinaire borrel arrangementen

Onze borrelarrangementen zijn voor veel verschillende gelegenheden in te zetten. Of je nu de opening van je bedrijf wilt vieren, een jubileum, een relatie-dag of een speciale verjaardag wilt organiseren, niks is ons te gek.Al deze feestelijke momenten worden nog feestelijker met onze borrelarrangementen.

Onze culinaire borrel arrangementen

Borrel avondfeesten

Onze compleet verzorgde avond feesten in thema zijn voor veel verschillende gelegenheden in te zetten. Zowel zakelijk als privé vallen onze thema feesten erg in de smaak. Denk hierbij aan de opening van een nieuw bedrijfspand, personeelsfeest, relatie-event of onvergetelijk tuinfeest voor jullie huwelijk, jubileum, je verjaardag of ieder andere gelegenheid waar je zowel culinair van wilt genieten als een te gekke dag aan wilt beleven.

Borrel avondfeesten

Bourgondische Foodmarket met bar

Onze foodmarket arrangementen zijn voor veel verschillende gelegenheden in te zetten. Zowel zakelijk als prive valt onze foodmarket erg in de smaak. Denk hierbij aan de opening van een nieuw bedrijfspand, personeelsfeest, relatie-event of onvergetelijk tuinfeest voor jullie huwelijk, jubileum, je verjaardag of ieder andere gelegenheid waar je zowel culiniar van wilt genieten als een te gekke dag aan wilt beleven.

Bourgondische Foodmarket met bar

Plant-Based Vegetarische catering

Onze plantaardige cateringopties zijn ontworpen om de meest veeleisende smaakpapillen tevreden te stellen, en ze zijn geschikt voor een breed scala aan evenementen, of het nu gaat om een chic bedrijfsdiner, een feestelijke bruiloft, een informele bijeenkomst of een zakelijk evenement.

Plant-Based Vegetarische catering

GEREALISEERDE EVENTS

150 gasten

Bedrijfsopening

Duif International, Warmond

Alvida heeft met een ongeëvenaarde toewijding een buitengewone culinaire ervaring gecreëerd voor Duif International. De 150 uitverkoren gasten werden bij aankomst verwelkomd met sprankelende glazen cava, waarmee de toon werd gezet voor een onvergetelijke avond. Luxueuze hapjes, bereid met de fijnste ingrediënten, werden geserveerd, vergezeld van een zorgvuldig samengestelde drankselectie die naadloos aansloot bij de gerechten. Het professionele en attente personeel ter plaatse zorgde voor een naadloze en gastvrije ervaring.

1000 gasten

Pop-up foodcorner

PanAmerican Seed - Flowertrials beurs

Alvida verzorgt en organiseert jaarlijks voor PanAmerican Seed tijdens de Flowertrials beurs de Eat & Meet area met elke dag een wisselend menu gebaseerd op streetfood concept.

160 gasten

Tropical personeelsfeest

Cocensus, Heemskerk

Stel je voor: de zon straalt aan een strakblauwe hemel, de geur van tropische bloemen in de lucht, en je staat op het punt om deel te nemen aan een personeelsfeest dat al je zintuigen zal prikkelen. Dat is precies wat je kunt verwachten bij ons culinaire tropische personeelsfeest, georganiseerd door Alvida Catering & Events.

3000 gasten

Bedrijfsjubileum 100 jaar

De Ree Holland, Lisse

Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat bruiste ons bedrijf van activiteiten, gelach en samenhorigheid. Het hoogtepunt van de viering was onze fascinerende rondleiding door de rijke geschiedenis van De Ree. Terwijl we door de gangen van ons bedrijf wandelden, werden de genodigden ondergedompeld in de wereld van de bloembollen. Van smaakvolle hapjes tot verrukkelijke maaltijden, onze catering was een eerbetoon aan onze passie voor kwaliteit en gastvrijheid.

250 gasten

Bedrijfsfeest All-in

DecoWraps Europe, Aalsmeer

Alvida heeft DecoWraps in de watten gelegd met een adembenemend Zuid-Amerikaans feestmaal, compleet met bruisende cocktailtaps en een uitgebreide selectie aan verleidelijke foodstands. De avond barstte van de smaaksensaties en culinaire magie, waar gasten werden meegenomen op een smakelijke reis vol opwinding en verrukking. Het was een waarlijk feest voor de zintuigen!

Een GOED evenement begint met kwalitatief eten.

Onze klanten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Dankjewel! Je offerte aanvraag is ontvangen.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Oops! Something went wrong while submitting the form